Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 29 чер 2023 17:00

Prometheus та ЄБРР відкривають 60 тис. грантових місць для навчання українських підприємців

Prometheus та ЄБРР відкривають 60 тис. грантових місць для навчання українських підприємців


Освітня платформа Prometheus та Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) відкривають програму "Буткемп економічного відновлення" з 60 тис. грантових місць для навчання українських підприємців.

Про це повідомив співзасновник Prometheus Іван Примаченко у Фейсбуці.

Згідно з повідомленням, українських підприємців навчатимуть на курсах Гарварду, Дарденської бізнес-школи університету Вірджинії та Університету Райса, а також співзасновників "Нової пошти", Preply, Євгена Клопотенка та інших провідних підприємців України.

У програмі чотири курси: "Як розпочати власну справу за часів невизначеності: покроковий гайд від топпідприємців України"; "CS50: Основи програмування для бізнес-професіоналів" Гарвардського університету; "Зростайте до величі: розумне зростання для приватного бізнесу" Дарденської бізнес-школи Університету Вірджинії; "Фінанси для нефінансистів" Університету Райса.

"Ще не бачив, щоб провідні американські університети відкривали безкоштовний доступ до навчання на своїх бізнес-курсах, та ще й іншою мовою. Це унікальний шанс, яким треба користуватися тут і зараз", - написав Примаченко.

Реєстрацію на програму "Буткемп економічного відновлення" відкрито відсьогодні за посиланням: https://prometheus.org.ua/prometheus-plus/bootcamp.
Наверх