Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 01 лип 2023 14:30

В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПЛЕКАЮТЬ "ЛАН ПЕРЕМОГИ 2023"

В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПЛЕКАЮТЬ "ЛАН ПЕРЕМОГИ 2023"


Майже 2 гектари картоплі, моркви, столового буряка, капусти... Як і минулого року, трудовий колектив Мошнівської сільської ради згуртувався, та в позаробочий час засадив "ЛАН ПЕРЕМОГИ 2023".

Зібраний восени врожай дозволить не лише забезпечити потреби, в першу чергу, підопічних Мошнівської сільської ради частин ЗСУ та інших військових формувань, де проходять службу наші земляки, і над якими голова громади пообіцяв тримати шефство, а й допомогти соціально незахищеним сім'ям, внутрішньо переміщеним особам (варто зазначити, що минулого року близько сотні сімей переселенців мали змогу отримати безкоштовно картоплю).

"Дружній колектив Мошнівської сільської ради вже став прикладом волонтерства. Цього року, порівняно з минулим, засадили вдвічі більшу (2 га) ділянку, надану нашими партнерами - ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс", - розповідає Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА. - Самі службовці сільської ради очистили її від чагарників, розробили та удобрили, засадили власним посадковим матеріалом, і у вільний від роботи час, у вихідні плекають майбутній урожай!"

"Тільки разом, єдиною великою українською родиною ми подолаємо ворога!" - наголосив Богдан ШКАРБУТА.
Наверх