Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Фотоновини / Суспільство 01 лип 2023 16:30

"ПИШАЄМОСЯ І ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ! РАЗОМ МИ ЗМОЖЕМО ВСЕ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"

"ПИШАЄМОСЯ І ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ! РАЗОМ МИ ЗМОЖЕМО ВСЕ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"


Біда, війна, сльози і біль - те, що в людських серцях змушує проявляти непідробні почуття співчуття та єдності, єдності всього народу в протидії ворогу. Кожен в міру своїх можливостей долучається до формування народного спротиву агресору.

30 червня в Мошнах відбулася благодійна акція, під час якої мошнівчани збирали кошти на тактичні ноші для евакуації поранених і загиблих із зони бойових дій, запит на які надійшов від наших земляків, які проходять службу у Збройних силах України.

Активно долучились до акції вихованці відомого далеко за межами громади і області Військово-патріотичного загону «НІЧНІ КАЖАНИ» Мошнівського ліцею, творчі колективи Мошнівського сільського Будинку культури, вихованці Центру дитячої та юнацької творчості Мошнівської сільської ради.

З самого ранку чудове виконання музичних творів на центральній площі села, продаж виробів юних гуртківців зібрало велику кількість гостей та жителів громади, що дало змогу вже за першу годину благодійного заходу зібрати понад 12 тис. 500 грн., які передали волонтерам на закупівлю необхідного обладнання для підтримки наших бійців ЗСУ (зібраної суми вистачило на придбання 2 тактичних нош, характеристики яких дають можливість одному бійцю самостійно, без сторонньої допомоги, оперативно евакуювати з поля бою пораненого, або загиблого бійця).

РАЗОМ МИ ЗМОЖЕМО ВСЕ! Пишаємося і підтримуємо Збройні сили України!

Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА
"ПИШАЄМОСЯ І ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ! РАЗОМ МИ ЗМОЖЕМО ВСЕ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)""ПИШАЄМОСЯ І ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ! РАЗОМ МИ ЗМОЖЕМО ВСЕ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)""ПИШАЄМОСЯ І ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ! РАЗОМ МИ ЗМОЖЕМО ВСЕ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)""ПИШАЄМОСЯ І ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ! РАЗОМ МИ ЗМОЖЕМО ВСЕ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)""ПИШАЄМОСЯ І ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ! РАЗОМ МИ ЗМОЖЕМО ВСЕ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)""ПИШАЄМОСЯ І ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ! РАЗОМ МИ ЗМОЖЕМО ВСЕ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)""ПИШАЄМОСЯ І ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ! РАЗОМ МИ ЗМОЖЕМО ВСЕ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)""ПИШАЄМОСЯ І ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ! РАЗОМ МИ ЗМОЖЕМО ВСЕ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"
Наверх