Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Яснозірський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Центральна, 69 с.Яснозір’я Черкаський район, Черкаська область ,19616
тел: (0472)30-73-36, E-mail:[email protected]


Інформація / ЗЗСО Яснозір'я / Фотоновини 03 лип 2023 07:00

ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР 2023 ВІДБУВСЯ В ЯСНОЗІРСЬКОМУ ЛІЦЕЇ (ФОТО)

ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР 2023 ВІДБУВСЯ В ЯСНОЗІРСЬКОМУ ЛІЦЕЇ (ФОТО)


Вони пройшли через блекаути, тривоги, навчання у підвалах і онлайн уроки… І от настав день, коли яснозірські випускники зробили крок у нове, самостійне життя. Вихідними у Яснозірському ліцеї Мошнівської сільської ради відбувся урочистий Випускний вечір 2023.

Вечірні сукні і костюми, теплі напутні слова випускникам і слова подяки вчителям, музичні привітання, чарівний шкільний вальс і вальс мами та сина, тата та доньки як символ прощання з дитинством... Яскрава, емоційна, творча програма заходу вразила та розчулила всіх присутніх у вщент заповненій залі місцевого Будинку культури.

З вітальним і напутнім словом звернувся до випускників Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА:

ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ!


Сьогодні у Вас свято підсумків, яскравих шкільних спогадів, коли Ви ще однією родиною свого класу насолоджуєтесь спілкуванням та приймаєте поздоровлення. Сьогодні Ви ГОЛОВНІ в Мошнівській громаді. І перші, кого батьки віддали до навчання у школу, а завершили навчання вже ліцеїстами!

Але цей день всього лише початок нового великого шляху. Нехай Ваше життя складається вдало і щасливо, щоб все, чого Вас навчили в школі, стало Вам в нагоді і принесло свої плоди. Бажаю плідних років навчання і роботи, здійснення мрій і пам’ятних подій!

Ви ступаєте на дорогу дорослого життя до майбутнього в складний для Батьківщини час, коли наші брати і сестри віддають найдорожче - своє життя на захист України! Памʼятайте якою ціною виборюється Ваше майбутнє. Цінуйте та вдало розпоряджайтесь кожною хвилиною цього майбутнього! Візьміть з собою на все життя найцінніше, що Ви отримали за роки шкільного життя - це ДРУЗІВ!

Ідіть по життю з Богом в душі і у вчинках, з Україною в серці, та завжди повертайтеся додому, в своє Яснозірʼя, в свою велику Мошнівську територіальну громаду! Ми завжди на Вас чекаємо!
ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР 2023 ВІДБУВСЯ В ЯСНОЗІРСЬКОМУ ЛІЦЕЇ (ФОТО)ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР 2023 ВІДБУВСЯ В ЯСНОЗІРСЬКОМУ ЛІЦЕЇ (ФОТО)ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР 2023 ВІДБУВСЯ В ЯСНОЗІРСЬКОМУ ЛІЦЕЇ (ФОТО)ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР 2023 ВІДБУВСЯ В ЯСНОЗІРСЬКОМУ ЛІЦЕЇ (ФОТО)ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР 2023 ВІДБУВСЯ В ЯСНОЗІРСЬКОМУ ЛІЦЕЇ (ФОТО)ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР 2023 ВІДБУВСЯ В ЯСНОЗІРСЬКОМУ ЛІЦЕЇ (ФОТО)ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР 2023 ВІДБУВСЯ В ЯСНОЗІРСЬКОМУ ЛІЦЕЇ (ФОТО)ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР 2023 ВІДБУВСЯ В ЯСНОЗІРСЬКОМУ ЛІЦЕЇ (ФОТО)ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР 2023 ВІДБУВСЯ В ЯСНОЗІРСЬКОМУ ЛІЦЕЇ (ФОТО)ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР 2023 ВІДБУВСЯ В ЯСНОЗІРСЬКОМУ ЛІЦЕЇ (ФОТО)
Наверх