Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство / Відео 04 лип 2023 09:00

У закладах освіти Мошнівської громади продовжують розбудовувати безпекову інфраструктуру (фото)

У закладах освіти Мошнівської громади продовжують розбудовувати безпекову інфраструктуру (фото)


У закладах освіти Черкащини продовжують розбудовувати безпекову інфраструктуру. Зокрема, тривають ремонтні роботи в укриттях, їхнє належне облаштування.

Так, протирадіаційне укриття облаштовують у одній зі шкіл Мошнівської громади, розповів Суспільному голова Мошнівської громади Богдан Шкарбута.

"Маємо змогу отримати субвенцію з державного бюджету. Це близько 3 мільйонів 900 тисяч гривень. До них ми виділили ще й власні кошти. Проєктно-кошторисна документація вже готова. Цей освітній заклад є найбільшим у Мошнівській територіальній громаді, в ньому навчається понад 400 дітей. У майбутньому плануємо, що він стане опорним, бо має найбільшу матеріально-технічну базу і розташований у центрі громади", - зазначив Богдан Вікторович.

Також у закладі освіти діє укриття, яке облаштували працівники школи. "Там можуть перебувати до 300 учнів. Площа понад 200 квадратних метрів, три відокремлених приміщення, у яких розташовуються діти різних вікових груп. Також обладнана вбиральня. На підлозі новий лінолеум", — розповіла директорка навчального закладу Наталія Майданік.
У закладах освіти Мошнівської громади продовжують розбудовувати безпекову інфраструктуру (фото)У закладах освіти Мошнівської громади продовжують розбудовувати безпекову інфраструктуру (фото)У закладах освіти Мошнівської громади продовжують розбудовувати безпекову інфраструктуру (фото)У закладах освіти Мошнівської громади продовжують розбудовувати безпекову інфраструктуру (фото)
Наверх