Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 06 лип 2023 13:00

Google використає все, що ви публікуєте в інтернеті, для навчання ШІ

Google використає все, що ви публікуєте в інтернеті, для навчання ШІ


Google заявив, що залишає за собою право використовувати практично все, що ви публікуєте в інтернеті, для створення своїх інструментів ШІ.

Про це інформує Gizmodo.

Днями Google оновив свою політику конфіденційності. Тепер компанія залишає за собою право використовувати практично всю публічну інформацію в мережі для створення своїх інструментів ШІ.

Цікаво, що раніше Google говорила про використання даних для навчання мовних моделей. У старій політиці як приклад наводили тільки Google Translate. У новій політиці йдеться вже про моделі ШІ. Як приклади назвали Bard та Cloud AI.

«Google використовує інформацію для поліпшення сервісів і розробки нових продуктів, функцій і технологій, які приносять користь нашим користувачам і суспільству. Наприклад, ми використовуємо загальнодоступну інформацію для навчання моделей ШІ Google і створення таких продуктів і функцій, як Google Translate, Bard та Cloud AI», — йдеться в новій політиці Google.

У Gizmodo пишуть, що наразі незрозуміло, звідки чатботи беруть інформацію та наскільки це законно. Ймовірно, що в найближчі кілька років суди почнуть розв’язувати питання щодо захисту авторських прав.
Наверх