Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Суспільство 08 лип 2023 14:03

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА НА ХЕРСОНЩИНУ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА НА ХЕРСОНЩИНУ


Гуманітарний вантаж від Мошнівської територіальної громади доправлено до постраждалих від рашистів мешканців Бериславської громади на Херсонщині.

"Вивчивши потреби, поспілкувавшись з представниками громад Херсонщини, ми чітко розуміли куди, кому і що везти. І ця допомога стала вчасною і життєво важливою підтримкою для місцевих мешканців, - розповів Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА. - Окрилені позитивними емоціями виконаної справи наші волонтери вже повернулися додому. Пишаюсь своїми друзями - волонтерською групою апарату сільської ради, побратимами з Мошнівського підрозділу тероборони. Дякую ГО « Єдність світу» та особисто Людмилі ЄГОРОВІЙ, Народному депутату України Віталію ВОЙЦЕХІВСЬКОМУ. Особисто дякую Михайлові ОСТАПЦЮ!"

РАЗОМ - ПЕРЕМОЖЕМО!
ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА НА ХЕРСОНЩИНУГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА НА ХЕРСОНЩИНУГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА НА ХЕРСОНЩИНУГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНА НА ХЕРСОНЩИНУ
Наверх