Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 18 лип 2023 10:16

Конференція «Місцеве самоврядування - основа європейської інтеграції та відновлення України» зібрала понад 500 учасників з України та світу

Конференція «Місцеве самоврядування - основа європейської інтеграції та відновлення України» зібрала понад 500 учасників з України та світу


07 липня 2023 року в Києві у змішаному форматі відбулась Конференція «Місцеве самоврядування - основа європейської інтеграції та відновлення України».

Участь у Конференції взяли понад 500 учасників: міські, селищні, сільські голови, депутати місцевих рад України та країн-членів Європейського Союзу, депутати Європейського парламенту, високопосадовці Європейського Союзу та Ради Європи, представники Верховної Ради України, Уряду, дипкорпусу, міжнародних організацій та муніципалітетів, провідні експерти, науковці, ЗМІ.

Обговорення під час Конференції відбувалось у рамках тематичних панелей:

- Під час першої панельної дискусії учасники обговорили відновлення громад у контексті європейської інтеграції України.
- Під час другої панельної дискусії учасники обговорили підходи та принципи відновлення і сталого розвитку громад, їх інфраструктури та економіки в контексті впровадження децентралізації.
- Під час третьої панельної дискусії представники муніципалітетів обмінялися досвідом різних країн щодо налагодження партнерств задля відновлення і розвитку українських громад.

Конференція організована Асоціацією міст України в рамках проєкту «Сприяння всебічному розвитку громад через аналітику, діалог та міжнародне співробітництво», що реалізовується за підтримки Програми "U-LEAD з Європою".
Наверх