Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини 21 лип 2023 07:41

ЧЕТВЕРТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ НА ХЕРСОНЩИНУ

ЧЕТВЕРТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ НА ХЕРСОНЩИНУ


20 липня четвертий гуманітарний вантаж від Мошнівської громади вирушив на Херсонщину.

Зокрема, запит про допомогу знову надійшов від громади Бериславського району, яка, до того ж, постійно перебуває під ворожими обстрілами.

Волонтерська група працівників апарату і комунальних закладів Мошнівської сільської ради на чолі з Головою громади, учасники підрозділ місцевої тероборони знову підготували для постраждалих українців Херсонщини найпотрібніше: питну воду, картоплю, випічку, мʼясні тушковані консерви, свіжі малосолені огірки та іншу домашню консервацію. А також постільні ковдри, матраци, одіяла та одяг.

За сприяння голови Мошнівського сільського голови Богдана ШКАРБУТИ, керівника ДФТГ Мошни-1 Руслана ДИЧЕНКА, керівника Фермерського господарства АРКОП Андрія КОПІЄВСЬКОГО було забезпечено 300 літрів дизельного пального на поїздку.

І 20 липня, з благословіння настоятеля Спасо-Преображенського храму отця Олега Мархалевича, волонтерська група у складі заступника Мошнівського сільського голови Володимира ШИМАНОВСЬКОГО, бійців Мошнівської тероборони Михайла ОСТАПЦЯ і Олександра ТЕСЛІ вирушила на Херсонщину.
ЧЕТВЕРТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ НА ХЕРСОНЩИНУЧЕТВЕРТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ НА ХЕРСОНЩИНУЧЕТВЕРТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ НА ХЕРСОНЩИНУЧЕТВЕРТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ НА ХЕРСОНЩИНУЧЕТВЕРТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ НА ХЕРСОНЩИНУЧЕТВЕРТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ НА ХЕРСОНЩИНУ
Наверх