Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 27 лип 2023 17:38

"ОЧІ ЗМОКРІЛИ, А СЕРЦЕ СТИСЛОСЯ ВІД ГОРДОСТІ": БОГДАН ШКАРБУТА ЗУСТРІВСЯ З ЮНИМИ МОШНІВСЬКИМИ ВОЛОНТЕРАМИ (ФОТО)

"ОЧІ ЗМОКРІЛИ, А СЕРЦЕ СТИСЛОСЯ ВІД ГОРДОСТІ": БОГДАН ШКАРБУТА ЗУСТРІВСЯ З ЮНИМИ МОШНІВСЬКИМИ ВОЛОНТЕРАМИ (ФОТО)


«…Немає таких бомб, які можуть стерти свободу, і не буде ніколи таких ракет, які можуть зламати волю народу, що вірить у себе…» Віщі слова Президента України Володимира Зеленського! Незламний народ, нація, де навіть малеча по мірі своїх можливостей стає на захист своєї Батьківщини!

"Сьогодні знову мої очі змокріли, а серце стислося від гордості за наших діточок, коли до кабінету Голови громади зайшла мошнівська малеча з проханням передати на підтримку Захисників України зібрані дитячою працею кошти, - розповів Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА. - Знайомство з юними Мошнівськими волонтерами - 11-річними Євою НЕСТЕРОВОЮ, Глібом ШЕПІЛЄМ та 8-річним Артемом ХИЖНЯКОМ пройшло з солодощами та чуттєво".

Тож, якщо і янголи долучаються до підтримки ЗСУ, то хто проти нас?

Кошти будуть найближчим часом передані на закупівлю матеріалів для виготовлення камуфляжних сіток, що найефективніше маскують бійців та техніку, рятуючи їх життя.

"Батьки - Ви маєте пишатися такими дітьми!" - наголосив Богдан ШКАРБУТА.
"ОЧІ ЗМОКРІЛИ, А СЕРЦЕ СТИСЛОСЯ ВІД ГОРДОСТІ": БОГДАН ШКАРБУТА ЗУСТРІВСЯ З ЮНИМИ МОШНІВСЬКИМИ ВОЛОНТЕРАМИ (ФОТО)"ОЧІ ЗМОКРІЛИ, А СЕРЦЕ СТИСЛОСЯ ВІД ГОРДОСТІ": БОГДАН ШКАРБУТА ЗУСТРІВСЯ З ЮНИМИ МОШНІВСЬКИМИ ВОЛОНТЕРАМИ (ФОТО)"ОЧІ ЗМОКРІЛИ, А СЕРЦЕ СТИСЛОСЯ ВІД ГОРДОСТІ": БОГДАН ШКАРБУТА ЗУСТРІВСЯ З ЮНИМИ МОШНІВСЬКИМИ ВОЛОНТЕРАМИ (ФОТО)"ОЧІ ЗМОКРІЛИ, А СЕРЦЕ СТИСЛОСЯ ВІД ГОРДОСТІ": БОГДАН ШКАРБУТА ЗУСТРІВСЯ З ЮНИМИ МОШНІВСЬКИМИ ВОЛОНТЕРАМИ (ФОТО)"ОЧІ ЗМОКРІЛИ, А СЕРЦЕ СТИСЛОСЯ ВІД ГОРДОСТІ": БОГДАН ШКАРБУТА ЗУСТРІВСЯ З ЮНИМИ МОШНІВСЬКИМИ ВОЛОНТЕРАМИ (ФОТО)"ОЧІ ЗМОКРІЛИ, А СЕРЦЕ СТИСЛОСЯ ВІД ГОРДОСТІ": БОГДАН ШКАРБУТА ЗУСТРІВСЯ З ЮНИМИ МОШНІВСЬКИМИ ВОЛОНТЕРАМИ (ФОТО)"ОЧІ ЗМОКРІЛИ, А СЕРЦЕ СТИСЛОСЯ ВІД ГОРДОСТІ": БОГДАН ШКАРБУТА ЗУСТРІВСЯ З ЮНИМИ МОШНІВСЬКИМИ ВОЛОНТЕРАМИ (ФОТО)"ОЧІ ЗМОКРІЛИ, А СЕРЦЕ СТИСЛОСЯ ВІД ГОРДОСТІ": БОГДАН ШКАРБУТА ЗУСТРІВСЯ З ЮНИМИ МОШНІВСЬКИМИ ВОЛОНТЕРАМИ (ФОТО)"ОЧІ ЗМОКРІЛИ, А СЕРЦЕ СТИСЛОСЯ ВІД ГОРДОСТІ": БОГДАН ШКАРБУТА ЗУСТРІВСЯ З ЮНИМИ МОШНІВСЬКИМИ ВОЛОНТЕРАМИ (ФОТО)"ОЧІ ЗМОКРІЛИ, А СЕРЦЕ СТИСЛОСЯ ВІД ГОРДОСТІ": БОГДАН ШКАРБУТА ЗУСТРІВСЯ З ЮНИМИ МОШНІВСЬКИМИ ВОЛОНТЕРАМИ (ФОТО)
Наверх