Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 28 лип 2023 22:07

ЮНІ МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ЗУСТРІЛИСЯ ІЗ НАШИМИ ЗАХИСНИКАМИ

ЮНІ МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ЗУСТРІЛИСЯ ІЗ НАШИМИ ЗАХИСНИКАМИ


Ми звикли тримати своє слово! Тим більше, якщо це слово про організацію зустрічі з військовими, для яких малеча працювала, щоб зібрати кошти.

28 липня військові разом з помічницею Народного депутата України, волонтеркою Людмилою Егоровою прибули до Мошнівської сільської ради для особистої зустрічі з маленькими мошнівськими волонтерами Євою НЕСТЕРОВОЮ, Глібом ШЕПІЛЕМ та Артемом ХИЖНЯКОМ, які передали зібрані власною працею кошти на закупівлю матеріалів для виготовлення захисних маскувальних сіток, щоб зберегти життя бійцям ЗСУ.

Майже весь апарат сільської ради зібрався, щоб стати свідком цієї чуттєвої зустрічі захисника, що віддає своє життя за майбутнє цих дітлахів, і дітлахів, що вирішили працювати для можливості зібрати кошти, щоб захистити життя бійців ЗСУ.

ЮНІ МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ЗУСТРІЛИСЯ ІЗ НАШИМИ ЗАХИСНИКАМИ


Серце стиснулось, коли малеча, взамін отриманих від військових солодощів, передала виготовлені волонтерською групою апарату комунальних закладів Мошнівської сільської ради (ДНЗ «ВЕРБИЧЕНЬКА» с.Березняки Тубільцівського старостату), що отримали зібрані дітьми кошти, виготовленні камуфляжні захисні сітки.

Батьки! Ви маєте пишатися такими дітьми!

Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА
Наверх