Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Новини освіти 09 сер 2023 15:30

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ - НЕЗМІННИЙ ПРІОРИТЕТ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ - НЕЗМІННИЙ ПРІОРИТЕТ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)


Безпека дітей залишається незмінним пріоритетом в Мошнівській громаді. Діти, навіть під час воєнного стану, мають здобувати знання і всебічно розвиватися.

Після проходження всіх належних експертиз і оформлення відповідної документації, в Шелепуському ліцеї почалося будівництво модульного, сучасного укриття. Комплекс робіт з побудови захисного укриття, який триватиме орієнтовно 10-14 днів, є одним із напрямків модернізації умов навчання дітей та реконструкції наявних шкільних приміщень.

Окрім запуску будівництва сховища Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА разом з адміністрацією ліцею, очільниками Відділу освіти та Відділу надзвичайних ситуацій Мошнівської сільської ради оглянув виконання заміни та встановлення сучасних та утеплених вікон в навчальних, допоміжних та господарських приміщеннях, заміни електрообладнання ліцею, що дасть можливість ефективно використовувати новий компʼютерний клас. Ремонт проводиться і спортивної зали ліцею, встановлюється модульна сучасна котельна на альтернативному паливі.

"Хочу відзначити, що вже виконано взяте на себе зобовʼязання по запуску до очного навчання Тубільцівського ліцею. Підрядні роботи по реконструкції підвальних приміщень в укриття завершенні. Наразі виконуються дії і роботи по укомплектуванню простого укриття всім необхідним від стільця, лавки до біотуалетів, теплових пушок для обігріву, - розповів Богдан ШКАРБУТА. - Наступні заклади освіти, що в цьому році вже перейдуть на очне навчання, це Шелепуський і Кумейківський ліцеї, дошкільні навчальні заклади в Мошнах і Байбузах. Дякую за одностайність та підтримку адміністрації ліцеїв, батьківських комітетів! Разом ми зможемо все!"

"Особливо дякуємо нашим Збройним силам за можливість вільно навчатися, будувати та працювати!" - наголосив Голова громади.
БЕЗПЕКА ДІТЕЙ - НЕЗМІННИЙ ПРІОРИТЕТ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)БЕЗПЕКА ДІТЕЙ - НЕЗМІННИЙ ПРІОРИТЕТ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)БЕЗПЕКА ДІТЕЙ - НЕЗМІННИЙ ПРІОРИТЕТ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)БЕЗПЕКА ДІТЕЙ - НЕЗМІННИЙ ПРІОРИТЕТ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)БЕЗПЕКА ДІТЕЙ - НЕЗМІННИЙ ПРІОРИТЕТ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)БЕЗПЕКА ДІТЕЙ - НЕЗМІННИЙ ПРІОРИТЕТ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)
Наверх