Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 10 сер 2023 07:30

ПʼЯТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ В ДОРОГУ НА ХЕРСОНЩИНУ!

ПʼЯТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ В ДОРОГУ НА ХЕРСОНЩИНУ!


10 серпня п'ятий гуманітарний вантаж від Мошнівської громади вирушив на Херсонщину.

Запит на допомогу - потребу в продуктах харчування, питній воді одежі - надійшов від населених пунктів Козацьке та Веселе Бериславського району Херсонської області.

Знову небайдужі до чужої біди, активні жителі Мошнівської територіальної громади оперативно включились в роботу. Волонтерська група працівників апарату комунальних закладів Мошнівської сільської ради на чолі з Головою громади, учасники підрозділу місцевої тероборони підготували для постраждалих українців Херсонщини питну воду, картоплю, мʼясні тушковані консерви, велику кількість мʼясних котлет та вареників в глибокій заморозці, свіжі малосолені огірки, та близько тисячі випечених волонтерами-господинями комунального закладу сільської ради «Лісова казка» пиріжків, та іншу домашню консервацію. За допомоги приватного підприємця - учасника місцевого підрозділу тероборони Миколи Панича отримали постільні ковдри, матраци, одіяла та одяг. На кошти підприємця-правника, учасника ГФ Мошнівська Варта-1 Артема Шимановського отримали 300 літрів дизельного пального на поїздку.

Вантажний автомобіль волонтера, учасника місцевої тероборони Михайла Остапця завантажили максимально. І з благословіння настоятеля Спасо-Преображенського храму села Мошни отця Олега Мархалевича волонтерська група у складі заступника Мошнівського сільського голови Володимира Шимановського, Михайла Остапця і Артема Шимановського вирушила до постраждалих жителів Херсонщини.
ПʼЯТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ В ДОРОГУ НА ХЕРСОНЩИНУ!ПʼЯТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ В ДОРОГУ НА ХЕРСОНЩИНУ!ПʼЯТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ В ДОРОГУ НА ХЕРСОНЩИНУ!ПʼЯТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ В ДОРОГУ НА ХЕРСОНЩИНУ!ПʼЯТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ В ДОРОГУ НА ХЕРСОНЩИНУ!ПʼЯТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ В ДОРОГУ НА ХЕРСОНЩИНУ!ПʼЯТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ В ДОРОГУ НА ХЕРСОНЩИНУ!ПʼЯТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ В ДОРОГУ НА ХЕРСОНЩИНУ!ПʼЯТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ В ДОРОГУ НА ХЕРСОНЩИНУ!ПʼЯТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ В ДОРОГУ НА ХЕРСОНЩИНУ!ПʼЯТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ В ДОРОГУ НА ХЕРСОНЩИНУ!ПʼЯТИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИРУШИВ В ДОРОГУ НА ХЕРСОНЩИНУ!
Наверх