Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Новини освіти 10 сер 2023 18:04

ТУБІЛЬЦІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ЗАВЕРШУЄ ПІДГОТОВКУ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)

ТУБІЛЬЦІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ЗАВЕРШУЄ ПІДГОТОВКУ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)


Завершені основні роботи із заміни вікон на сучасні теплозберігаючі та шумозахистні в їдальні, кухні та підсобних приміщеннях Тубільцівського ліцею.

"Такий результат - це приємна новина для адміністрації закладу та батьків учнів, що з самого ранку з словами вдячності за роботу по фактичному відновленню учбового закладу зверталися до мене в телефонних дзвінках та вже пізніше особисто при зустрічі в самому ліцеї" - емоційно відзначив Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА.

Сьогодні Богдан Вікторович, разом з адміністрацією навчального закладу, очільницею Відділу освіти Оксаною Білик, батьками, що доєднатися особисто, оглянув виконані роботи і визначив плани та перспективи подальшої модернізації Тубільцівського ліцею в мережі всіх освітніх закладів Мошнівської територіальної громади.

Також оглянули хід підготовки до експлуатації укриття на випадок повітряної тривоги, де основні будівельні роботи завершено, замовлене та придбане комплектування санітарних вузлів, біотуалетів та подачі води, освітлення, і, головне, електротеплова пушка. Потужною генераторною установкою заклад вже забезпечено.

"З придбаним для закладу шкільним автобусом, простим укриттям на випадок повітряної тривоги, ремонтами класів та новими сучасними енергошумоізолюючими віконними конструкціями Тубільцівський ліцей вже цього року перейде на очне навчання" - наголосив Богдан ШКАРБУТА.
ТУБІЛЬЦІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ЗАВЕРШУЄ ПІДГОТОВКУ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)ТУБІЛЬЦІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ЗАВЕРШУЄ ПІДГОТОВКУ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)ТУБІЛЬЦІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ЗАВЕРШУЄ ПІДГОТОВКУ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)ТУБІЛЬЦІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ЗАВЕРШУЄ ПІДГОТОВКУ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)ТУБІЛЬЦІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ЗАВЕРШУЄ ПІДГОТОВКУ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)ТУБІЛЬЦІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ЗАВЕРШУЄ ПІДГОТОВКУ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)
Наверх