Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 11 сер 2023 17:43

ДОПОМОГУ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНО НА ХЕРСОНЩИНУ

ДОПОМОГУ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНО НА ХЕРСОНЩИНУ


Гуманітарний вантаж від Мошнівської територіальної громади дістався до своїх адресатів - жителів постраждалої від російської агресії Бериславської громади на Херсонщині. Широкий асортимент продуктів харчування, питна вода та речі повсякденного вжитку є життєво важливою підтримкою для місцевих жителів.

"Делегація від нашої громади вже повернулася додому в Мошни, - розповів Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА. - Пишаюсь своїми друзями, колективом, побратимами з Мошнівського підрозділу тероборони. Особисто: Міша Остапець - Дякую! Артем Шимановський - Дякую! Микола Панич - Дякую! Волонтерська група працівників апарату Мошнівської сільської ради - Дякую! Ми сильні в своїй єдності!"

P.S.: Вже після повернення волонтерської групи надійшла прикра новина - ворожий танк обстріляв будинок старости населеного пункту і центр допомоги, до якого ми довозили гуманітарну допомогу. На щастя, всі живі!
ДОПОМОГУ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНО НА ХЕРСОНЩИНУДОПОМОГУ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНО НА ХЕРСОНЩИНУДОПОМОГУ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНО НА ХЕРСОНЩИНУДОПОМОГУ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПРАВЛЕНО НА ХЕРСОНЩИНУ
Наверх