Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 30 сер 2023 14:00

Будьте обережні!: На Черкащині жінку ошукали на 49 тисяч гривень

Будьте обережні!: На Черкащині жінку ошукали на 49 тисяч гривень


Після розмови з працівником банку у 55-річної жінки зникли власні грошові заощадження. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області.

Жінка звернулася до поліції та розповіла, що їй зателефонував невідомий, який представився працівником служби безпеки банку. Під видуманим приводом шахрай дізнався реквізити банківської карти потерпілої, після чого з її рахунку зникло понад 49 тисяч гривень.

Поліцейські Черкащини вкотре наголошують - будьте уважними та пам’ятайте: працівники банку не телефонують клієнтам, щоб дізнатися інформацію про пароль та особисті дані. У разі такої ситуації та коли названий працівник дзвонить зі звичайного номера мобільного телефону, завершуйте розмову і передзвоніть на гарячу лінію фінустанови та уточніть деталі.

Ніколи нікому не повідомляйте свої персональні дані телефоном. Особливо це стосується цифрових кодів з SMS-повідомлень банку.

Якщо ви підозрюєте шахрайство – блокуйте свій рахунок. У разі, якщо вас ошукали - одразу повідомляйте на спеціальну поліцейську лінію «102».
Наверх