Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Новини освіти 21 сер 2023 13:00

В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)

В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)


16 та 18 серпня 2023 року в Мошнівській громаді комісія під головуванням сільського голови Богдана Шкарбути у складі представників органів місцевого самоврядування, управління освітою, Держпродспоживнагляду, Цивільного захисту та ДСНС провела огляд готовності закладів освіти громади до нового 2023/2024 навчального року.

Під час огляду особлива увага приділялася покращенню стану матеріально-технічної бази закладів освіти. Були оглянуті харчоблоки, їдальні, котельні, спортивні і актові зали, кабінети НУШ, навчальні кабінети, приміщення, укриття і території закладів. Також, перевірено стан протипожежної та електробезпеки, підготовку до осінньо-зимового опалювального періоду (системи опалення, запаси вугілля і дров).

Результати огляду засвідчили належний стан укриттів, територій закладів освіти, харчоблоків, їдалень, а також якісне проведення поточних ремонтів класних кімнат. Спільними зусиллями сільського голови, керівників закладів освіти, педагогічних працівників, а також батьків створено належні умови для навчання здобувачів освіти. Наразі облаштовано 7 укриттів в закладах освіти та ведуться будівельні та монтажні роботи по встановленню модульних укриттів в 2-х закладах (Шелепуський ліцей та Кумейківська гімназія), а також триває поточний ремонт та облаштування укриття в ЗДО «Лісова казка» с.Мошни.

Комісія побувала в усіх, без винятку, закладах освіти громади. Сільський голова Богдан Шкарбута відзначив роботу керівників закладів освіти, які докладають зусиль задля створення безпечних умов для навчання і виховання дітей та запевнив, що ПЕРЕМОГА за нами, адже ще попереду багато планів та задумів для досягнення високих результатів.

Відділ освіти Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради
В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)
Наверх