Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Новини освіти 25 сер 2023 15:00

"СМІЛИВІ НАВЧАТИ": У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОЙШОВ ПЕДАГОГІЧНИЙ ІВЕНТ

"СМІЛИВІ НАВЧАТИ": У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОЙШОВ ПЕДАГОГІЧНИЙ ІВЕНТ


22 серпня 2023 року в приміщенні Мошнівського ліцею відбувся серпневий педагогічний івент «Сміливі навчати» працівників освіти Мошнівської територіальної громади.

Привітати педагогів завітали на захід сільський голова Б.В.Шкарбута, начальник Відділу освіти О.В.Білик, Директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Т.М.Діхтяр.

Відбулося нагородження педагогів, керівників закладів освіти, чию працю за підсумками 2022-2023 навчального року визнано найбільш результативною. 25 педагогів отримали вітання від начальника освіти та сільського голови. Подяку від Центру професійного розвитку отримав сільський голова Богдан Шкарбута.

Начальник відділу освіти О.В.Білик продемонструвала основні здобутки освітньої галузі за попередній рік відео-презентацією. У основній доповіді начальник відділу освіти розкрила існуючі в освітній галузі проблеми й зорієнтувала керівників закладів освіти та педагогів на ефективну реалізацію завдань Нової української школи щодо створення нового освітнього середовища та підвищення якості освітніх послуг.

Цьогоріч серпневий педагогічний івент відбувся в новому форматі.

У першій його частині керівники закладів та педагоги взяли участь у 5-ти локаціях – «Мотиваційний аспект в організації освітньої діяльності здобувачів освіти в умовах сьогодення » (спікер Леся Курбат), «Роль кінезіології та мови жестів у невербальному вираження емоцій та думок» (спікер Вікторія Донець), «Права та відповідальність освітян за надання освітніх послуг» (спікер Тетяна Сімончук), «Від креативного вчителя до інноваційного учня» (спікер Марія Висоцька), «Хитрики дистанційного навчання» (спікер Тамара Діхтяр).

Друга частина педагогічного івенту у 5-ти локаціях – «Цифрові помічники вчителя: використання технологій для покращення освітнього процесу» (спікер Віталія Пасічник), «Навчання в тяжкі часи» (Олена Перевізник), «Інноваційні технології сучасної школи» (спікери Аліна Драник, Тетяна Остапець), «Інклюзія від А до Я в умовах сьогодення» ( спікер Владислава Завалко), «Туризм і краєзнавство – важлива складова національно-патріотичного виховання школярів та молоді» (спікер Микола Якименко).

Освітянський захід отримав схвальні відгуки від його учасників за ґрунтовність та оригінальність викладу інформаційно-аналітичних матеріалів про діяльність галузі та сучасний підхід до структури педагогічного івенту.
Наверх