Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 08 вер 2023 13:00

«Дія» запустила нову послугу для студентів

«Дія» запустила нову послугу для студентів


Українцям стають доступнішими все більше послуг у «Дія», і чергове нововведення стосується студентів. Відтепер вони можуть лише у кілька кліків шерити свій студентський квиток.

Повідомляється, що замість сканів та ксерокопій надсилати копію студентського можна через «Дія», а компанії та установи отримають документ уже за кілька секунд.

Нововведення надзвичайно корисне для студентів – можна швидко та легко отримати знижку по студентському, зареєструватися в системі навчального закладу, створити персональний кабінет на освітніх ресурсах та ін.

Представники українського бізнесу можуть налаштувати інтеграцію з «Дія», щоб надавати студентам знижки або розсилати корисний контент з цільовою аудиторією. Для цього знадобиться надіслати запит на копію студентського квитка одним із трьох способів: скан штрих-коду документа, онлайн через спеціальну кнопку або за допомогою QR-коду.

Після отримання відповідного запиту студент надсилає копію свого документа та адресат отримує її вже через лічені секунди.
Наверх