Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Спорт 29 жов 2023 16:30

"ШТУРМ" - ВОЛОДАР СУПЕРКУБКА ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ (ФОТО)

"ШТУРМ" - ВОЛОДАР СУПЕРКУБКА ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ (ФОТО)


Футбольний сезон 2023 в Черкаському районі завершився тріумфом команди Мошнівської територіальної громади - ФК "ШТУРМ". Золоті чемпіонські медалі "штурмівці" поклали в Суперкубок.

28 жовтня на базі спорткомплексу «Футбольна Академія» в селі Білозір'я відбувся матч за Суперкубок Черкаського району між чемпіоном - ФК "Штурм" (мошнівська ТГ) і володарем Кубка - ФК "Чайка-Лідеа" (Сагунівська ТГ).

В емоційному та напруженому поєдинку футболісти "Штурма" підтвердили статус найсильнішої футбольної команди Черкаського району, перемігши суперника з рахунком 2:0. Голи в нашої команди забивали Тимофій Олійник та Євгеній Литовченко.

Осбисто підтримати чемпіонів проїхали і найвідданіші фанати "Штурма" - Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута і директор СТОВ «Пономар», найактивніший меценат команди Сергій Якименко.

По завершенню переможного матчу і вручення золотих медалей і Суперкубку Богдан Шкарбута відзначив тренера команди Тараненка Миколу Володимировича, адміністратора команди Тараненка Олега Миколайовича та капітана команди Дениса Погребняка Почесними грамотами Мошнівської сільської ради, а всю команду (спільно із Сергієм Якименком) - грошовою винагородою.

Щиро вітаємо переможців! І дякуємо ЗСУ за можливість змагатись і перемагати на рідній Українській землі!
"ШТУРМ" - ВОЛОДАР СУПЕРКУБКА ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ (ФОТО)"ШТУРМ" - ВОЛОДАР СУПЕРКУБКА ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ (ФОТО)"ШТУРМ" - ВОЛОДАР СУПЕРКУБКА ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ (ФОТО)"ШТУРМ" - ВОЛОДАР СУПЕРКУБКА ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ (ФОТО)
Наверх