Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Здоров'я / Устименко Олег 09 лис 2023 14:00

Національний портал з імунізації працює в Україні

Національний портал з імунізації працює в Україні


Це перший в Україні профільний ресурс, присвячений всім питанням вакцинокерованих інфекцій, щеплень та використання вакцин. На вебсайті vaccine.org.ua міститься вичерпна інформація про вакцинацію в Україні для медичних фахівців та представників громадськості, які шукають доказові матеріали про вакцини та щеплення.

Сьогодні користувачам порталу доступна така інформація: вакцинація за віком, групами професійного та медичного ризику; перелік офіційних джерел інформації; матеріали для друку та ознайомлення; інформація для внутрішньо переміщених осіб та мігрантів; актуальний календар щеплень; регуляторні нормативні документи; статистичні дані; адреси та контакти пунктів вакцинації; позиції технічних груп; цитати та зворотний зв’язок з експертами; перелік професійних асоціацій; дані про всі вакцинокеровані інфекції; новини в галузі імунізації тощо.

Для України Національний портал з імунізації – це крок до збільшення поінформованості людей про щеплення і, як результат, – до збільшення охоплення населення вакцинацією.
Наверх