Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Мошнівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 39 с.Мошни, Черкаський район, Черкаська область, 19615
тел. (0472) 30-27-71, 30-22-81, Е-mail:[email protected]


Інформація / ЗЗСО Мошни / Фотоновини 03 лис 2023 13:30

МОШНІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ПРОВІВ ЧЕРГОВИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ І ОТРИМАВ НОВИЙ АВТОБУС

МОШНІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ПРОВІВ ЧЕРГОВИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ І ОТРИМАВ НОВИЙ АВТОБУС


2 листопада в Мошнівському ліцеї Мошнівської сільської ради відбувся черговий благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ «Разом до перемоги!»

Готувалися до цього дня усі: учні, вчителі, адміністрація, техпрацівники, працівники їдальні, члени Учнівського парламенту та батьки.

Підтримати малечу в їх благодійних намірах завітали і гості: Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута і начальниця Відділу освіти Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради Оксана Білик. І завітали не з порожніми руками: ліцею був переданий новий, тільки з заводу, сучасний, комфортабельний шкільний автобус.

"Підтримка якості, повноти, а головне доступності та безпеки отримання дошкільної, середньої та позашкільної освіти для нашої малечі є одним із головних пріоритетів моєї роботи, запорука успішності нашого майбутнього. Придбання нового автобусу дає можливість організації повноцінного навчального очного процесу в закладах середньої освіти Мошнівської сільської ради", - наголосив Богдан Шкарбута

Без уваги Голови громади не залишилася жодна локація ярмарку, де діти презентували свою випічку, цукерки, торти, що з власної праці приготували до благодійного заходу.

"Ми щиро дякуємо всім і кожному, хто долучився до підготовки і участі у благодійному ярмарку! І найголовніше - всі кошти, зібрані малечею, будуть спрямовані на допомогу ЗСУ!" - відзначив Богдан Шкарбута.
МОШНІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ПРОВІВ ЧЕРГОВИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ І ОТРИМАВ НОВИЙ АВТОБУСМОШНІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ПРОВІВ ЧЕРГОВИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ І ОТРИМАВ НОВИЙ АВТОБУСМОШНІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ПРОВІВ ЧЕРГОВИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ І ОТРИМАВ НОВИЙ АВТОБУСМОШНІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ПРОВІВ ЧЕРГОВИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ І ОТРИМАВ НОВИЙ АВТОБУС
Наверх