Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 07 лис 2023 09:00

ПАРТНЕРСЬКА СПІВПРАЦЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ І ГРОМАДИ НІМЕЦЬКОГО БАД ФАЙЛЬНБАХ НАБИРАЄ ОБЕРТІВ (ФОТО)

ПАРТНЕРСЬКА СПІВПРАЦЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ І ГРОМАДИ НІМЕЦЬКОГО БАД ФАЙЛЬНБАХ НАБИРАЄ ОБЕРТІВ (ФОТО)


Партнерська співпраця Мошнівської територіальної громади та громади селища Бад Файльнбах, Верхня Баварія, Німеччина набирає обертів.

Громади вже обмінялися примірниками письмового меморандуму «Про партнерство між громадами». Документи вивчаються, обговорюються та узгоджуються сторонами. З часу першої робочої зустрічі реалізовано вже декілька важливих проектів, як підтримки Баварськими партнерами безпосередньо Мошнівської територіальної громади, її медичної та комунальної сфери, так і масштабної допомоги медичними препаратами, спецобладнанням та якісними турнікетами на сотні тисяч гривень для наших підшефних частин ЗСУ.

Попередній тиждень знову підтвердив серйозність спільних намірів партнерства між громадами та незламність бажання європейських друзів допомогти нам у цей нелегкий для країни час. Пунктом партнерської зустрічі делегованих представників двох громад стало місто Львів. Сторони обговорили можливий візит представників Мошнівської територіальної громади до Баварїї для обговорення та вже безпосереднього укладання меморандуму про партнерство громад.

І знову європейські друзі вразили своєю щирістю. Для Місцевої пожежної команди Мошнівської громади передали комплекти спецодягу, захисних шоломів, взуття, спецобладнання. Для Черкаської районної лікарні села Мошни подаровано новий дефібрилятор і оснащення датчиків для переносного УЗД апарату. А для малечі громади, для організації навчального процесу з управляння дронами, Центру дитячої та юнацької творчості Мошнівської сільської ради передано учбовий дрон.

Всі подарунки німецьких партнерів Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута передав за призначенням та особисто, в телефонній розмові, подякував європейським друзям з майбутнього селища-побратима Мошнівської громади.
ПАРТНЕРСЬКА СПІВПРАЦЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ І ГРОМАДИ НІМЕЦЬКОГО БАД ФАЙЛЬНБАХ НАБИРАЄ ОБЕРТІВ (ФОТО)ПАРТНЕРСЬКА СПІВПРАЦЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ І ГРОМАДИ НІМЕЦЬКОГО БАД ФАЙЛЬНБАХ НАБИРАЄ ОБЕРТІВ (ФОТО)ПАРТНЕРСЬКА СПІВПРАЦЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ І ГРОМАДИ НІМЕЦЬКОГО БАД ФАЙЛЬНБАХ НАБИРАЄ ОБЕРТІВ (ФОТО)ПАРТНЕРСЬКА СПІВПРАЦЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ І ГРОМАДИ НІМЕЦЬКОГО БАД ФАЙЛЬНБАХ НАБИРАЄ ОБЕРТІВ (ФОТО)ПАРТНЕРСЬКА СПІВПРАЦЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ І ГРОМАДИ НІМЕЦЬКОГО БАД ФАЙЛЬНБАХ НАБИРАЄ ОБЕРТІВ (ФОТО)ПАРТНЕРСЬКА СПІВПРАЦЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ І ГРОМАДИ НІМЕЦЬКОГО БАД ФАЙЛЬНБАХ НАБИРАЄ ОБЕРТІВ (ФОТО)ПАРТНЕРСЬКА СПІВПРАЦЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ І ГРОМАДИ НІМЕЦЬКОГО БАД ФАЙЛЬНБАХ НАБИРАЄ ОБЕРТІВ (ФОТО)ПАРТНЕРСЬКА СПІВПРАЦЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ І ГРОМАДИ НІМЕЦЬКОГО БАД ФАЙЛЬНБАХ НАБИРАЄ ОБЕРТІВ (ФОТО)
Наверх