Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне 24 лис 2023 07:00

СТАРОСТУ ПЕТРА ЛИСЕНКА ГОСПІТАЛІЗОВАНО: ЗЛОЧИНЦІ НАПАЛИ НА ПРАЦІВНИКІВ БАЙБУЗІВСЬКОГО СТАРОСТАТУ

СТАРОСТУ ПЕТРА ЛИСЕНКА ГОСПІТАЛІЗОВАНО: ЗЛОЧИНЦІ НАПАЛИ НА ПРАЦІВНИКІВ БАЙБУЗІВСЬКОГО СТАРОСТАТУ


21 листопада група осіб - жителів села Байбузи, які раніше вже мали проблеми з законом, - озброївшись бейсбольною битою, увірвалася до адміністративного приміщення Байбузівського старостату Мошнівської територіальної громади та, попередньо пошкодивши автомобіль старости, припаркований поряд, жорстоко побила працівників та відвідувача старостату.

В результаті нападу старосту Петра Лисенка госпіталізовано. У 64-річного Петра Івановича черепно-мозкова травма, вибиті зуби, пошкоджені кістки черепа, численні забої та втрата крові.

Як з'ясувалося пізніше, так зловмисники вирішили помститися старості за те, що той, нібито, напередодні надав правоохоронцям в рамках кримінального провадження інформацію про їх місце проживання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Керівництво Мошнівської територіальної громади, мешканці села Байбузи і всієї громади звертаються до Національної поліції України, Черкаської обласної військової адміністрації, Черкаської районної військової адміністрації з вимогою проведення якісного, відкритого розслідування факту цинічного, жорстокого злочину, і справедливого покарання злочинців.
СТАРОСТУ ПЕТРА ЛИСЕНКА ГОСПІТАЛІЗОВАНО: ЗЛОЧИНЦІ НАПАЛИ НА ПРАЦІВНИКІВ БАЙБУЗІВСЬКОГО СТАРОСТАТУСТАРОСТУ ПЕТРА ЛИСЕНКА ГОСПІТАЛІЗОВАНО: ЗЛОЧИНЦІ НАПАЛИ НА ПРАЦІВНИКІВ БАЙБУЗІВСЬКОГО СТАРОСТАТУСТАРОСТУ ПЕТРА ЛИСЕНКА ГОСПІТАЛІЗОВАНО: ЗЛОЧИНЦІ НАПАЛИ НА ПРАЦІВНИКІВ БАЙБУЗІВСЬКОГО СТАРОСТАТУСТАРОСТУ ПЕТРА ЛИСЕНКА ГОСПІТАЛІЗОВАНО: ЗЛОЧИНЦІ НАПАЛИ НА ПРАЦІВНИКІВ БАЙБУЗІВСЬКОГО СТАРОСТАТУ
Наверх