Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство 05 гру 2023 10:44

ПРИВІТАННЯ ВОЛОНТЕРАМ ВІД МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ШКАРБУТИ

ПРИВІТАННЯ ВОЛОНТЕРАМ ВІД МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ШКАРБУТИ


Волонтерство - це покликання! Небайдужість, співпереживання, особливий спосіб мислення.

Роль волонтерів в Україні зараз, під час війни, важко переоцінити. Волонтери - одні з тих, хто завжди стоїть за спиною військових та допомагає їм, а також українцям на окупованих територіях, часто ризикуючи власним життям. Сьогодні волонтери - найпотужніша частина громадянського суспільства України, а волонтерський рух об'єднує всі міста й громади держави та всі соціальні групи. Це ідея, яка залучає до боротьби за свободу України мільйони людей із різних країн світу.

Багато мешканців Мошнівської територіальної громади об'єдналися у волонтерські групи і стали справжніми янголами-охоронцями український військових, найчисельніша і найпотужніша серед яких - Волонтерська група працівників комунальних закладів і апарату Мошнівської сільської ради.

Дорогі волонтери!


Низький уклін за Вашу працю! Спасибі Вам, славні дівчата і хлопці, за Ваше добре серце, безкорисливу працю, чуйність, згуртованість! Нехай Ваша людяність стане прикладом для інших. Нехай у Вас завжди буде підтримка і можливість творити добро. Бажаю, щоб Ваше життя було наповнене міцним здоров'ям, достатком, турботою та увагою рідних!
Наверх