Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 22 гру 2023 22:00

МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: СВЯТКОВА АТМОСФЕРА ПАНУВАЛА У БАЙБУЗІВСЬКОМУ І ТУБІЛЬЦІВСЬКОМУ ЛІЦЕЯХ

МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: СВЯТКОВА АТМОСФЕРА ПАНУВАЛА У БАЙБУЗІВСЬКОМУ І ТУБІЛЬЦІВСЬКОМУ ЛІЦЕЯХ


Святкова, різдвяно-новорічна, атмосфера панувала 22 грудня в Байбузівському і Тубільцівському ліцеях, куди завітали цього дня помічники Святого Миколая.

Найменші ліцеїсти мали змогу особисто продемонструвати свою підготовку, поетичні та пісенні напрацювання до зустрічі зі Святим Миколаєм!

"І знову приємні, щирі зустрічі, заправлені новорічною атмосферою подарунків, дитячих щасливих очей, та непідробної, щирої радості, - поділився емоціями Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА, який вже традиційно виконує обов'язки помічника Святого Миколая для дітлахів Мошнівської громади. - Дякую за можливість дарувати дітям радість відповідальному бізнесу громади, депутату Черкаської обласної ради Олександрові Воскобойніку та всій команді благодійного фонду «Урожай - Громаді». Дякую Збройним Силам за чисте небо! Дякуємо Господу і Богу нашому Ісусу Христу за наших діточок!"
МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: СВЯТКОВА АТМОСФЕРА ПАНУВАЛА У БАЙБУЗІВСЬКОМУ І ТУБІЛЬЦІВСЬКОМУ ЛІЦЕЯХМИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: СВЯТКОВА АТМОСФЕРА ПАНУВАЛА У БАЙБУЗІВСЬКОМУ І ТУБІЛЬЦІВСЬКОМУ ЛІЦЕЯХМИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: СВЯТКОВА АТМОСФЕРА ПАНУВАЛА У БАЙБУЗІВСЬКОМУ І ТУБІЛЬЦІВСЬКОМУ ЛІЦЕЯХМИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: СВЯТКОВА АТМОСФЕРА ПАНУВАЛА У БАЙБУЗІВСЬКОМУ І ТУБІЛЬЦІВСЬКОМУ ЛІЦЕЯХМИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: СВЯТКОВА АТМОСФЕРА ПАНУВАЛА У БАЙБУЗІВСЬКОМУ І ТУБІЛЬЦІВСЬКОМУ ЛІЦЕЯХМИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: СВЯТКОВА АТМОСФЕРА ПАНУВАЛА У БАЙБУЗІВСЬКОМУ І ТУБІЛЬЦІВСЬКОМУ ЛІЦЕЯХ
Наверх