Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 11 січ 2024 09:00

ЧЕРГОВУ ДОПОМОГУ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕДАЛИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)

ЧЕРГОВУ ДОПОМОГУ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕДАЛИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)


Підтримка Сил оборони українцями не послаблюється ніколи. Чергову допомогу нашим Захисникам передали від Мошнівської громади.

Десять коробів смаколиків від господинь волонтерської групи працівників комунальних закладів Мошнівської сільської ради передали пораненим військовим, що проходять реабілітацію в Черкаському військовому госпіталі, Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута, секретар Мошнівської сільської ради Тамара Дужа і помічниця Народного депутата України Віталія Войцехівського, очільниця БФ «Єдність Світу» Людмила Єгорова.

Також, Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута передав представникам 44 ОМБр необхідні для термінового ремонту бригадного автомобіля, що неочікувано вийшов з ладу дорогою до Черкас, 10 тис. грн. ( 9 тисяч з них було зібрано на благодійного ярмарку до десятої річниці відкриття Музею Т.Г. Шевченка в с. Мошни + 1 тисяча особистих коштів Голови громади), необхідні засоби для маскування військової техніки і особового складу, та пальне для автомобілів (надане підприємцем і волонтером Русланом Диченком).
ЧЕРГОВУ ДОПОМОГУ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕДАЛИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)ЧЕРГОВУ ДОПОМОГУ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕДАЛИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)ЧЕРГОВУ ДОПОМОГУ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕДАЛИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)ЧЕРГОВУ ДОПОМОГУ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕДАЛИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)ЧЕРГОВУ ДОПОМОГУ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕДАЛИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)ЧЕРГОВУ ДОПОМОГУ ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕДАЛИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)
Наверх