Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Спорт 21 січ 2024 20:00

ЮНІ МОШНІВЧАНИ УСПІШНО ВИСТУПИЛИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАННЯХ (ФОТО)

ЮНІ МОШНІВЧАНИ УСПІШНО ВИСТУПИЛИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАННЯХ (ФОТО)


Вихованці Ансамблю спортивно-бального танцю "Флейм" Мошнівського сільського Будинку культури достойно представили Мошнівську громаду на Всеукраїнському танцювальному фестивалі "Діамантики" в місті Вінниця.

Всього в конкурсі приймали участь 811 спортсменів-танцюристів з різних куточків України. І юні мошнівчани довели свою неабияку майстерність, здобуту завдяки зусиллям самих спортсменів, тренера Владислава Хандуся, і підтримці батьків і благодійників.

Вихованці "Флейму" показали такі результати:

Гайван Поліна - Глєбко Глєб 1 та 2 місце
Гайван Поліна - 5
Левкіна Софія - 4
Василенко Єва - за крок до фіналу
Білик-Мовіла Поліна - 6
Чеберяк Наталя - за крок до півфіналу
Кошелєв Глєб - Шкарбута Катерина - 2
Шкарбута Катерина - 3
Шкарбута Анастасія - 5
Смаглій Радміла - 5
Середня Мілана - 1
Шевченко Анастасія - 3
Цал-Цалко Аліна - за крок до півфіналу.

Дякуємо за постійну підтримку юних спортсменів-танцюристів компанії МХП, ДП «Перемога Нова», зокрема директору Сергію Міщенку і заступнику директора Сергію Санжаровцю.
ЮНІ МОШНІВЧАНИ УСПІШНО ВИСТУПИЛИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАННЯХ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЧАНИ УСПІШНО ВИСТУПИЛИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАННЯХ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЧАНИ УСПІШНО ВИСТУПИЛИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАННЯХ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЧАНИ УСПІШНО ВИСТУПИЛИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАННЯХ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЧАНИ УСПІШНО ВИСТУПИЛИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАННЯХ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЧАНИ УСПІШНО ВИСТУПИЛИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАННЯХ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЧАНИ УСПІШНО ВИСТУПИЛИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАННЯХ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЧАНИ УСПІШНО ВИСТУПИЛИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАННЯХ (ФОТО)
Наверх