Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Новини освіти 08 лют 2024 19:00

Освітяни Мошнівської громади вдосконалювали вміння роботи з цифровими навчальними ресурсами

Освітяни Мошнівської громади вдосконалювали вміння роботи з цифровими навчальними ресурсами


Сьогоднішні реалії роботи за умов воєнного стану такі, що цифрові ресурси стають однією з ключових можливостей існування освітньої системи нашої країни. Стала реальністю ситуація, коли без використання інформаційно-комунікаційних технологій стало неможливо провадити освітню діяльність. Саме тому підготовлено матеріали, які допоможуть педагогам розвинути свою цифрову компетентність, вдосконалити навички щодо роботи з популярними цифровими ресурсами та сервісами, які можна використовувати під час дистанційного та очного навчання.

З метою просвіти з питань проектування сучасного освітнього процесу засобами цифрових ресурсів (Genially, Canva, Book Greator), відповідно до плану роботи КУ «Центру професійного розвитку педагогічних працівників» Степанківської сільської ради 08.02.2024 на базі ЗДО «Лісова казка» с. Мошни Мошнівської сільської ради для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Мошнівської сільської ради було проведено методичну майстерню на тему «Ознайомлення з інтерактивними комплексами цифрових навчальних ресурсів».

Підготувала презентацію та відповідні матеріали Курбат Леся Миколаївна, консультант з дошкільної освіти КУ «ЦПРПП» Степанківської сільської ради.

Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута відзначив роботу керівників закладів дошкільної освіти, Відділу освіти та КУ «ЦПРПП» Степанківської сільської ради, які у співпраці докладають зусиль для професійного росту педагогів, та запевнив, що розвиток вихованців є пріоритетним завданням Мошнівської громади.

Відділ освіти Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради
Освітяни Мошнівської громади вдосконалювали вміння роботи з цифровими навчальними ресурсамиОсвітяни Мошнівської громади вдосконалювали вміння роботи з цифровими навчальними ресурсамиОсвітяни Мошнівської громади вдосконалювали вміння роботи з цифровими навчальними ресурсамиОсвітяни Мошнівської громади вдосконалювали вміння роботи з цифровими навчальними ресурсами
Наверх