Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Новини освіти 09 лют 2024 16:41

"ПЛІЧ-О-ПЛІЧ": В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ (ФОТО)

"ПЛІЧ-О-ПЛІЧ": В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ (ФОТО)


9 лютого в Мошнівській територіальній громаді стартував другий етап змагань «Всеукраїнських шкільних ліг Пліч-о-пліч». Масштабний спортивний проєкт реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом переможемо!».

Другий етап передбачає змагання шкільних команд на рівні територіальних громад. Зокрема, на базі Мошнівського ліцею відбулися змагання з волейболу. У них взяли участь 3 команди 9-х і молодших класів, які, в результаті, посіли наступні місця:

- Мошнівський ліцей – юнаки та дівчата - І місце;
- Байбузівський ліцей – юнаки та дівчата - ІІ місце;
- Яснозірський ліцей – дівчата - ІІІ місце.

Після закінчення змагань учасникам вручили нагороди почесні гості - Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА і начальниця Відділу освіти Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради Оксана БІЛИК.

«Змагання показали, що наші спортсмени – вмотивовані, хочуть грати та вигравати. Вони отримали шалену підтримку від своїх однокласників, вболівальників і, звісно, від нас. Такий проєкт – чудова ініціатива, адже наші школярі мають змогу продемонструвати свої навички, позмагатися. І спорт – це завжди про здоров’я, силу та витримку. Тому бажаю нашим спортсменам тільки успіхів у наступних етапах», — зазначив Богдан ШКАРБУТА.

Відділ освіти Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради
"ПЛІЧ-О-ПЛІЧ": В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ (ФОТО)"ПЛІЧ-О-ПЛІЧ": В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ (ФОТО)"ПЛІЧ-О-ПЛІЧ": В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ (ФОТО)"ПЛІЧ-О-ПЛІЧ": В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ (ФОТО)"ПЛІЧ-О-ПЛІЧ": В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ (ФОТО)"ПЛІЧ-О-ПЛІЧ": В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ (ФОТО)"ПЛІЧ-О-ПЛІЧ": В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ (ФОТО)"ПЛІЧ-О-ПЛІЧ": В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ (ФОТО)"ПЛІЧ-О-ПЛІЧ": В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ (ФОТО)"ПЛІЧ-О-ПЛІЧ": В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ (ФОТО)"ПЛІЧ-О-ПЛІЧ": В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ (ФОТО)"ПЛІЧ-О-ПЛІЧ": В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ (ФОТО)"ПЛІЧ-О-ПЛІЧ": В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ (ФОТО)"ПЛІЧ-О-ПЛІЧ": В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ (ФОТО)"ПЛІЧ-О-ПЛІЧ": В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ (ФОТО)
Наверх