Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Спорт / Новини освіти 01 бер 2024 16:00

У Мошнівській громаді відбувся II (територіальний) етап «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу

У Мошнівській громаді відбувся II (територіальний) етап «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу


1 березня в Мошнівській територіальній громаді, на базі Яснозірського ліцею, відбувся ІІ (територіальний) етап «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу (юнаки та дівчата).

У змаганнях взяли участь 3 команди юнаків та 2 команди дівчат із Яснозірського ліцею, Мошнівського ліцею та Байбузівського ліцею.

Перемогу здобули юнаки Мошнівського ліцею та дівчата Яснозірського ліцею, ІІ місце вибороли юнаки Байбузівського ліцею та дівчата Яснозірського ліцею, а ІІІ місце юнаки Яснозірського ліцею.

Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута та начальниця Відділу освіти Оксана Білик привітали переможців змагань та нагородили  дипломами. "Мошнівська територіальна громада підтримує реалізацію проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Це дуже добре відволікає дітей від складної дійсності, від тривог, заохочує їх більше займатися спортивною активністю. Тому, завдячуючи нашим захисникам, ми маємо можливість проводити такі змагання» - зазначив Богдан Шкарбута.

Вітаємо переможців. Бажаємо гарних здобутків у навчанні та спорті!

Відділ освіти Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради
У Мошнівській громаді відбувся II (територіальний) етап «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболуУ Мошнівській громаді відбувся II (територіальний) етап «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболуУ Мошнівській громаді відбувся II (територіальний) етап «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболуУ Мошнівській громаді відбувся II (територіальний) етап «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу
Наверх