Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне 12 бер 2024 11:00

В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ГОТУЮТЬСЯ ДО МОЖЛИВОГО ВЕСНЯНОГО ВОДОПІЛЛЯ

В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ГОТУЮТЬСЯ ДО МОЖЛИВОГО ВЕСНЯНОГО ВОДОПІЛЛЯ


7 березня моніторингова група у складі працівників ГУ ДСНС України у Черкаській області та відповідальних осіб Мошнівської сільської ради провела виїзд на місця можливого підтоплення в с. Хрещатик, де визначилися з поточною ситуацією та можливими наслідками в результаті підтоплень окремих ділянок населеного пункту.

З мешканцями села були проведені бесіди щодо дій та можливостей громади в наданні допомоги у випадку потреби екстреної евакуації. Наголосили на необхідності слідкувати за повідомленнями органів місцевого самоврядування та рятувальників і дотримуватися алгоритму дій задля власної безпеки.

Відділ цивільного захисту Мошнівської сільської ради попереджає, що розвиток повені цього року буде визначатися подальшими умовами весняного періоду. А наповнення Кременчуцького водосховища залежатиме від роботи каскадів ГЕС.
В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ГОТУЮТЬСЯ ДО МОЖЛИВОГО ВЕСНЯНОГО ВОДОПІЛЛЯВ МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ГОТУЮТЬСЯ ДО МОЖЛИВОГО ВЕСНЯНОГО ВОДОПІЛЛЯВ МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ГОТУЮТЬСЯ ДО МОЖЛИВОГО ВЕСНЯНОГО ВОДОПІЛЛЯВ МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ГОТУЮТЬСЯ ДО МОЖЛИВОГО ВЕСНЯНОГО ВОДОПІЛЛЯВ МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ГОТУЮТЬСЯ ДО МОЖЛИВОГО ВЕСНЯНОГО ВОДОПІЛЛЯВ МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ГОТУЮТЬСЯ ДО МОЖЛИВОГО ВЕСНЯНОГО ВОДОПІЛЛЯ
Наверх