Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Яснозірський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Центральна, 69 с.Яснозір’я Черкаський район, Черкаська область ,19616
тел: (0472)30-73-36, E-mail:[email protected]


Інформація / ЗЗСО Яснозір'я / Головне / Фотоновини / Новини освіти 15 бер 2024 15:00

ЩЕ ОДИН КЛАС БЕЗПЕКИ ВІДКРИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)

ЩЕ ОДИН КЛАС БЕЗПЕКИ ВІДКРИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)


14 березня 2024 року за підтримки Мошнівського сільського голови Богдана Шкарбути у межах реалізації спільного всеукраїнського проєкту Міносвіти і ДСНС у Яснозірському ліцеї Мошнівської сільської ради відбулось відкриття класу безпеки. Наразі це другий клас безпеки у нашій громаді, перший клас облаштований в Мошнівському ліцеї.

Мета: спрямувати посилення профілактичної роботи з питань безпеки життєдіяльності здобувачів освіти, формування в учнів здоров’язбережувальних компетентностей, отримання знань щодо правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, розуміння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування вмінь надання домедичної допомоги. Передбачається, що створення та функціонування класу безпеки сприятиме системній підготовці учнів з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя та формування навичок самозахисту і рятування в умовах надзвичайних ситуацій.

Клас безпеки в Яснозірському ліцеї був розділений на кілька навчальних зон та обладнаний інвентарем для домедичної допомоги, пожежної безпеки, мінної безпеки, правил дорожнього руху. Тут діти різних вікових груп зможуть  в теорії і на практиці в ігровій формі навчатися основ пожежної та протимінної безпеки, правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», поведінки на дорозі, правил надання домедичної допомоги.

Гості, які завітали на цю подію до закладу освіти – голова громади Богдан Шкарбута, начальниця відділу освіту  Оксана Білик, провідний інспектор ГУ ДСНС  в Черкаській області Євгеній Расновський, менеджер регіональний із соціальних проектів благодійного фонду «МХП- Громаді» Микола Єфремцев - побажали дітям отримати багато корисних знань та щасливого дитинства під мирним небом України.

Зараз такі тематичні класи мають вкрай важливе значення, адже знання з безпеки – запорука успішного та безпечного майбутнього країни. Наочне знайомство дітей з небезпечними ситуаціями допоможе їм краще осягнути рівень загрози та добре запам’ятати, як слід  діяти в екстремальних умовах.

Відділ освіти Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради
ЩЕ ОДИН КЛАС БЕЗПЕКИ ВІДКРИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)ЩЕ ОДИН КЛАС БЕЗПЕКИ ВІДКРИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)ЩЕ ОДИН КЛАС БЕЗПЕКИ ВІДКРИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)ЩЕ ОДИН КЛАС БЕЗПЕКИ ВІДКРИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)ЩЕ ОДИН КЛАС БЕЗПЕКИ ВІДКРИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)ЩЕ ОДИН КЛАС БЕЗПЕКИ ВІДКРИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)ЩЕ ОДИН КЛАС БЕЗПЕКИ ВІДКРИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)ЩЕ ОДИН КЛАС БЕЗПЕКИ ВІДКРИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)ЩЕ ОДИН КЛАС БЕЗПЕКИ ВІДКРИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)ЩЕ ОДИН КЛАС БЕЗПЕКИ ВІДКРИЛИ В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ (ФОТО)
Наверх