Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Новини 23 кві 2024 08:40

СЬОГОДНІ СВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ВІДЗНАЧАЄ Спасо Преображенського Храму, релігійної громади с. Мошни Української Православної Церкви, отець Олег Мархалевич.

СЬОГОДНІ СВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ВІДЗНАЧАЄ Спасо Преображенського Храму, релігійної громади  с. Мошни Української Православної Церкви, отець Олег Мархалевич.



СЬОГОДНІ СВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ВІДЗНАЧАЄ Спасо Преображенського Храму, релігійної громади  с. Мошни Української Православної Церкви, отець Олег Мархалевич.


Сьогодні свій день народження відзначає настоятель Спасо Преображенського Храму, релігійної громади с. Мошни Української Православної Церкви, отець Олег Мархалевич.
Шановний і дорогий наш батюшка Олег! Сердечно вітаємо Вас з днем народження та щиро дякуємо за дар Вашого життя, за гідне, пильне і віддане служіння для Церкви Христової. Бажаємо Вам Божої допомоги в справах, міцного, як граніт здоров'я, душевного спокою,взаєморозуміння з людьми, які в Вас потребують.
Нехай Господь Бог завжди оберігає і посилає сили і енергію. Допомогайте людям, несіть своєю службою і вірою добро, визнання, радість і щастя людям. Залишайтеся таким, як Ви є: добрим, відкритим душею, чуйним та вірним християнином для своєї Матері Церкви, а ми завжди підтримували і надалі вірно будемо підтримувати Вас у збереженні нашої канонічної віри.
Нехай Бог нагородить Вас всіма благами, обдарує довголіттям на МНОГАЯ І БЛАГАЯ ЛІТА!
З повагою,
Члени релігійної громади Спасо Преображенського Храму с. Мошни.
Жителі Мошнівської територіальної громади.
Голова сільської ради
Богдан ШКАРБУТА
Наверх