Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Шкарбута Богдан 05 жов 2018 17:44

КОЛИ КЕРІВНИК НА СВОЄМУ МІСЦІ: БАТЬКИ ВИХОВАНЦІВ ТА КОЛЕКТИВ ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ЩИРО ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА МОШНИ БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ

КОЛИ КЕРІВНИК НА СВОЄМУ МІСЦІ: БАТЬКИ ВИХОВАНЦІВ ТА КОЛЕКТИВ ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ЩИРО ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА МОШНИ БОГДАНОВІ ШКАРБУТІДо початку опалюваного періоду ще багато днів, але наша малеча - вихованці ДНЗ "Лісова казка" вже другий тиждень перебувають в комфортних теплих приміщеннях садочку при працюючому опаленні.

Успішний управлінський менеджмент керівника, справжнього господаря села в організації роботи соціальної сфери дає свої результати.

Колектив ДНЗ " Лісова казка", батьки діточок на власному досвіді пересвідчились в успішності прийнятих Головою села Мошни Богданом Шкарбутою та його командою управлінських рішень, вкладених зусиль та коштів.

Зусилля Голови села по залученню ресурсів громади та меценатів по облаштуванню садочка власною сучасною автономною системою опалення та енергозабезпечення дали свої результати вже зараз. Не чекаючи дозволу на використання для опалення приміщень газових систем, Богдан Вікторович розпорядився розпочати опалення дошкільного закладу власними потужностями з максимальним комфортом для малечі. 200 кв. м. сучасного дровника Голова села заповнив до стелі ще в середині літа, що гарантує безперебійну автономну роботу закладу.

Це і є справжня турбота та батьківська опіка.

Батьки малечі-вихованців садочку та колектив ДНЗ "Лісова казка" щиро дякують Голові села Мошни Богданові Шкарбуті за щоденну турботу про найменших мошнівчан!

P.S.: Депутат Черкаської обласної ради Володимир Доманський, який відвідав дошкільний навчальний заклад з метою ознайомлення з готовністю садочку до початку опалювального сезону був вражений позитивними змінами в забезпеченні автономності роботи закладу, покращенням матеріально-технічної бази ДНЗ і рівнем компетентності вихователів та персоналу, та пообіцяв Голові села всебічну підтримку в розбудові закладу.
КОЛИ КЕРІВНИК НА СВОЄМУ МІСЦІ: БАТЬКИ ВИХОВАНЦІВ ТА КОЛЕКТИВ ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ЩИРО ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА МОШНИ БОГДАНОВІ ШКАРБУТІКОЛИ КЕРІВНИК НА СВОЄМУ МІСЦІ: БАТЬКИ ВИХОВАНЦІВ ТА КОЛЕКТИВ ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ЩИРО ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА МОШНИ БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ
Наверх