Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 09 жов 2018 10:00

Юпітер підірвав Нібіру: Уфологи шокували новим пророцтвом про загибель Землі

Юпітер підірвав Нібіру: Уфологи шокували новим пророцтвом про загибель ЗемліПісля того як в ніч на 1 жовтня в одному з російських регіонів нічне небо пронизав яскравий спалах, більшість уфологів чекали коментарів від вчених про те, що насправді відбулося. Однак коментарів не немає й досі.

У той же час в мережі почали з'являтися різні версії, побудовані на припущеннях і зіставленні фактів. Найпопулярніша версія - Юпітер підірвав смертоносну Нібіру, розповідають закордонні ЗМІ.

Гравітаційної міці газового гіганта вистачило б для того, щоб скорегувати апокаліптичну траєкторію польоту «Зірки смерті», однак «великий брат» перестарався і знищив Планету Х, вважають прихильники цієї версії.

На їхню думку, Юпітер вирвав у Нібіру ядро, і вона розпалася на безліч шматків різних розмірів.

Але якщо Юпітер дійсно підірвав Нібіру, то до кінця 2018 року Марс і Земля по черзі перестануть існувати. Паралельно запуститься процес знищення Сонячної системи, адже без двох планет порушаться орбіти інших об'єктів, приречених або на смертоносні зіткнення один з одним, або на безгоспні поневіряння по космосу далеко від Сонця.

Уже зараз розміри Нібіру дозволяють припустити, що в сторону Землі попрямував потужний потік астероїдів. Більш конкретно про нього можна буде сказати після вибуху Марса. Потім настане черга і нашої планети.

На щастя, крім наведеної вище «похмурої» версії є і більш оптимістична - вибух в одному з російських регіонів був нічим іншим як слідом прольоту НЛО крізь верхні шари атмосфери. У ніч на 1 жовтня ціла ланка інопланетних кораблів або покинула Землю, або прибула для спостереження за людством.

Цю версію офіційна наука теж поки що ніяк не прокоментувала.
Наверх