Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 09 жов 2018 08:00

ВЕТЕРАНИ АТО ВИМАГАЮТЬ ПОКАРАТИ ВИННИХ В "ДОРОЖНЬОМУ АРМАГЕДДОНІ"

ВЕТЕРАНИ АТО ВИМАГАЮТЬ ПОКАРАТИ ВИННИХ В "ДОРОЖНЬОМУ АРМАГЕДДОНІ"Дорога державного значення Т-2403 "Черкаси-Жашків-Орадівка", що проходить через село Мошни знаходиться у вкрай жахливому стані. Держава на ремонт зазначеної дороги у 2018 році не передбачила жодної копійки...

Вчергове привернули увагу можновладців до дороги державного значення (а точніше того, що від неї залишилось) ветерани російсько-української війни, члени громадської організації "Об'єднання бійців-реформаторів". Відповідний допис у Facebook розмістив очільник організації, наш земляк Сергій Лугеря.

"Дорога, а точніше бездоріжжя Т-2403 "Черкаси-Жашків-Орадівка" знаходиться у вкрай ганебному стані, і на цей рік коштів на її ремонт не заклали. Сільські ради Черкаського району зібрали 1.300.000 гривень щоб хоч якось підлатати цю дорогу. І що ми бачимо? Правильно - НІЧОГО! Станом на 7 жовтня ніхто навіть мови не веде про хоч якийсь ремонт.

Для нас відверто зрозуміло, що, мабуть, керівництво Черкаської РДА не зацікавлене в ремонті. Вони благополучно підписують землі, які відводились для атовців, а зібрані 1.300.000 грошей направити на ремонт дороги тями мабуть немає! У нас питання до Вас, панове можновладці, - Вас цікавлять тільки землі Мошнівської сільської ради чи, можливо, Ви трошки почнете і про дороги думати? Р-10 яку типу ремонтували на проміжку Черкаського району в АВАРІЙНО-НЕБЕЗПЕЧНОМУ стані, якщо не рахувати саме село Мошни де йде капітальний ремонт! То про що Ви думаєте? Чи ви чекаєте поки будуть людські жертви? Вночі ця дорога особливо небезпечна, так як ЯМИ дуже глибокі, об'їхати їх практично не реально! Це про такі "ремонти" ви розписуєте у Фейсбуці?!

Ми звертаємось до правоохоронних органів з вимогою взяти під контроль всіх посадовців, які маю відношення до доріг і підривають авторитет влади і дискредитують в цілому всі цінності, за які люди боролись під час революції. Такий стан доріг - це пряме порушення прав та свобод громадян, і посягання на життя та здоров’я сотень тисяч українців, які кожного для їдуть цими дорогами, добираючись до робити, дому, швидкої допомоги, яка їде на виклик і не може вчасно надати невідкладну допомогу, пожежників і т.д. Це катастрофа обласного, а може й державного, рівня!

Можливо, це принципова позиція районних керманичів у відповідь на перекриття доріг, які були у с. Мошни?!

Ми ВИМАГАЄМО від керівництва Черкаської РДА ПУБЛІЧНОГО ЗВІТУ про їх роботу і ПЛАН ПО РЕМОНТУ ДОРІГ. Також звертаємось до ПРАВООХОНЦІВ з проханням ВЗЯТИ ПІД КОНТРОЛЬ такий ГЕНОЦИД НАСЕЛЕННЯ і ПРИТЯГНУТИ ВИННИХ ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ!"
Наверх