Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 28 вер 2016 17:05

В Україну йде рання зима.

В Україну йде рання зима.Зима в Україні буде ранньою, а сильні морози прийдуть вже в листопаді.

Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань, повідомляє "ТСН.Тиждень".

За словами синоптика, 11-12 градусів морозу буде вже в листопаді. Вся зима буде морозною, аж до кінця березня. Такі люті холоди бувають раз в 32 роки.
Причиною ранніх морозів став землетрус та сильної зливи в Україні.

Так, у суботу вночі, 24 вересня, в Україні стався землетрус, який сягав до 3-4 балів за шкалою Ріхтера. Поштовхи відчували мешканці Києва, Броварів, Кропивницького, Одесі, Вінниці, Чернівців, Черкас та інших міст.

Сейсмологи кажуть, що це докотилося відлуння румунського землетрусу, яке сталося ще у 20 вересня на глибині 80 кілометрів під горами Вранча.

Самі ж синоптики радять теплі речі далеко в шафи не ховати. "Бабиного літа" вже не буде. Утім, традиційна наука не береться за довготривалі прогнози. А от народний синоптик Леонід Горбань – береться! Зима, каже, буде ранньою і затяжною. Він прогнозує, що 11-12 градусні морози будуть вже в листопаді. Уся зима буде морозною, аж до кінця березня.

Такі люті холоди, розповідає Леонід Горбань, бувають раз на 32 роки. Тим, хто живе в приватних обійстях, радить запасатися дровами. А досі неутеплені будинки – утеплити, бо опалювальний сезон обіцяє бути затяжним.
Наверх