Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Фотоновини 18 жов 2018 14:07

"ЗОЛОТА ОСІНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": РОЗВИВАЮЧА ПРОГУЛЯНКА З ДІТЬМИ ВОСЕНИ (ФОТО)

"ЗОЛОТА ОСІНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": РОЗВИВАЮЧА ПРОГУЛЯНКА З ДІТЬМИ ВОСЕНИ (ФОТО)
"Осінь фарби готувала,
У відерця наливала.
Змішувала, чаклувала,
Потім все розфарбувала.
Придивіться, все довкола
Стало різнокольоровим!"
Н.Замрія


Промайнуло дзвінке літо. Непомітно ступила на поріг осінь, і поступово все навколо змінюється: листя спочатку жовтіє, потім опадає; в’яне трава; пташки відлітають у теплі краї; йдуть дощі; дме сильний вітер; ховаються комахи.

Зростаючи, дитина сама цікавиться тим, що відбувається навколо. Кожного дня малюки зустрічаються з предметами та явищами навколишнього світу. Це, звичайно, стає джерелом пізнання, розумового й загального розвитку дитини. Вікові особливості дітей чотирьох-п’яти років характеризуються підвищеною увагою до всього, що відбувається у зовнішньому світі. Варто тільки поспостерігати за поведінкою дітлахів, як стає зрозуміло: їм цікаво стежити за мінливими умовами навколишнього середовища.

Виходячи з цього твердження, можна і потрібно організовувати заняття з дітьми прямо на прогулянці, щоб не втрачати дорогоцінний час. Ось така прогулянка відбулася в різновіковій групі «Веселка» (вихователь Корнієнко С.М). Діти вчились помічати видимі зміни, які відбулися у природі, вибудовували власні індивідуальні судження з приводу того, що вони бачать і про що говорять. Порівнювали величину, форму забарвлення листя з різних дерев, досліджували комашок на деревах.

А без чого не буває казкового осіннього настрою? Звичайно ж без веселого хороводу з різнокольорового листя. Дітки робили гарні букети, ділилися своїми враженнями. До речі, саме дитячі запитання і скажуть про те, цікаво дитині чи ні на прогулянці. Немає запитань - немає й інтересу.

Такі моменти завжди хочеться зберегти в пам’яті. Та й малюки із задоволенням згадуватимуть про цікаві прогулянки. Для них важливе те, що вони бачили на прогулянках, а для вихователя - їх здивовані або захоплені обличчя.

Приємних прогулянок вам і вашим дітям.

вихователь ДНЗ "Лісова казка" Світлана Корнієнко
"ЗОЛОТА ОСІНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": РОЗВИВАЮЧА ПРОГУЛЯНКА З ДІТЬМИ ВОСЕНИ (ФОТО)"ЗОЛОТА ОСІНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": РОЗВИВАЮЧА ПРОГУЛЯНКА З ДІТЬМИ ВОСЕНИ (ФОТО)"ЗОЛОТА ОСІНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": РОЗВИВАЮЧА ПРОГУЛЯНКА З ДІТЬМИ ВОСЕНИ (ФОТО)"ЗОЛОТА ОСІНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": РОЗВИВАЮЧА ПРОГУЛЯНКА З ДІТЬМИ ВОСЕНИ (ФОТО)"ЗОЛОТА ОСІНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": РОЗВИВАЮЧА ПРОГУЛЯНКА З ДІТЬМИ ВОСЕНИ (ФОТО)"ЗОЛОТА ОСІНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": РОЗВИВАЮЧА ПРОГУЛЯНКА З ДІТЬМИ ВОСЕНИ (ФОТО)"ЗОЛОТА ОСІНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": РОЗВИВАЮЧА ПРОГУЛЯНКА З ДІТЬМИ ВОСЕНИ (ФОТО)"ЗОЛОТА ОСІНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": РОЗВИВАЮЧА ПРОГУЛЯНКА З ДІТЬМИ ВОСЕНИ (ФОТО)"ЗОЛОТА ОСІНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": РОЗВИВАЮЧА ПРОГУЛЯНКА З ДІТЬМИ ВОСЕНИ (ФОТО)"ЗОЛОТА ОСІНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": РОЗВИВАЮЧА ПРОГУЛЯНКА З ДІТЬМИ ВОСЕНИ (ФОТО)
Наверх