Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Головне / Фотоновини / Черкаський район. Новини / Новини освіти 30 лис 2018 15:50

"ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕЧНОГО ЖИТТЄВОГО ПРОСТОРУ ДИТИНИ В ДОВКІЛЛІ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДІЛИЛИСЬ ДОСВІДОМ ВИХОВАТЕЛІ ДНЗ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)

"ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕЧНОГО ЖИТТЄВОГО ПРОСТОРУ ДИТИНИ В ДОВКІЛЛІ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДІЛИЛИСЬ ДОСВІДОМ ВИХОВАТЕЛІ ДНЗ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)29 листопада 2018 року на базі дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Лісова казка» відбулося засідання районного методичного об’єднання для вихователів середніх груп за темою «Організація безпечного життєвого простору дитини в довкіллі».

Основне завдання заходу - поширення передового педагогічного досвіду в напрямку організації роботи з навчання дошкільників правил безпечної поведінки через ігрову діяльність. Місце проведення методоб’єднання - дошкільний заклад «Лісова казка» - було обрано не випадково, оскільки протягом тривалого часу педагогічним колективом накопичено значний досвід роботи з формування у дошкільників основ безпечної поведінки.

Садочок гостинно прийняв учасників зібрання. Привітали вихователів сільський голова села Мошни Б.В.Шкарбута, методист з дошкільної освіти відділу освіти ЧРДА В.Г. Голубенко, завідувач дошкільного закладу В.В.Коршак.

Запрошені мали змогу дізнатися про нові форми і методи навчання малечі правил пожежної безпеки. Зокрема, до їхньої уваги вихователями закладу Л.М. Мойсеєвою, І.В. Котляренко було представлено інтегровану розвагу «Юні рятувальники поспішають на допомогу». Незважаючи на свій юний вік діти показали, що вони чітко орієнтуються в поняттях «безпека» і «небезпека», а під час «навчального гасіння пожежі» проявили спритність, вміння діяти в команді дружно і злагоджено. На завершення розваги всім присутнім подарували танок «Доброго вогню», який підготувала з вихованцями керівник музичний О.М.Малинко.

Під час теоретичної частини до уваги учасників засідання вихователем В.В.Гаряєвою було представлено мультимедійну презентацію «Формування основ безпечної поведінки в довкіллі». Бліц-вікторину «Що ми знаємо по БЖД» розробили та представили вихователь Н.М.Секрет та інструктор з фізичного виховання І.В.Гончар. З метою активізації творчого потенціалу, обміну досвідом з даної теми вихователем –методистом Л.С. Рощепій проведено ділову гру «Візитівка небезпеки».

Всім учасникам методичного засідання сільським головою Б.В.Шкарбутою вручено заохочувальні призи – календарі з символікою с.Мошни, а для методичного кабінету ДНЗ «Лісова казка» подаровано наочний дидактичний матеріал з БЖД. Від настоятеля Спасо-Преображенської церкви отця Олега працівники закладу отримали подарунки – книги. Також учасники заходу оглянули капітально відремонтований спортивний зал ДНЗ "Лісова казка", де, за ініціативи та сприяння сільського Голови Б.В.Шкарбути, підтримки депутата обласної ради В.М.Доманського, депутата районної ради І.В.Петрович, директора ТОВ "Мошнівська МТС" В.А.Дудник, повністю замінена дерев'яна підлога та панелі, закуплено нове спортивне обладнання.

Проведення подібних заходів переконливо засвідчує: живе і неформальне спілкування – найкраща форма навчання. Тому дуже важливо у освітньо-виховній роботі підбирати такі форми і методи, щоб дошкільнята, граючись, не тільки пізнавали навколишній світ, але й уміли правильно себе в ньому поводити.

Вихователь-методист ДНЗ "Лісова казка" Л.С.Рощепій
"ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕЧНОГО ЖИТТЄВОГО ПРОСТОРУ ДИТИНИ В ДОВКІЛЛІ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДІЛИЛИСЬ ДОСВІДОМ ВИХОВАТЕЛІ ДНЗ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)"ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕЧНОГО ЖИТТЄВОГО ПРОСТОРУ ДИТИНИ В ДОВКІЛЛІ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДІЛИЛИСЬ ДОСВІДОМ ВИХОВАТЕЛІ ДНЗ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)"ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕЧНОГО ЖИТТЄВОГО ПРОСТОРУ ДИТИНИ В ДОВКІЛЛІ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДІЛИЛИСЬ ДОСВІДОМ ВИХОВАТЕЛІ ДНЗ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)"ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕЧНОГО ЖИТТЄВОГО ПРОСТОРУ ДИТИНИ В ДОВКІЛЛІ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДІЛИЛИСЬ ДОСВІДОМ ВИХОВАТЕЛІ ДНЗ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)"ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕЧНОГО ЖИТТЄВОГО ПРОСТОРУ ДИТИНИ В ДОВКІЛЛІ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДІЛИЛИСЬ ДОСВІДОМ ВИХОВАТЕЛІ ДНЗ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)"ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕЧНОГО ЖИТТЄВОГО ПРОСТОРУ ДИТИНИ В ДОВКІЛЛІ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДІЛИЛИСЬ ДОСВІДОМ ВИХОВАТЕЛІ ДНЗ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)"ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕЧНОГО ЖИТТЄВОГО ПРОСТОРУ ДИТИНИ В ДОВКІЛЛІ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДІЛИЛИСЬ ДОСВІДОМ ВИХОВАТЕЛІ ДНЗ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)"ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕЧНОГО ЖИТТЄВОГО ПРОСТОРУ ДИТИНИ В ДОВКІЛЛІ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДІЛИЛИСЬ ДОСВІДОМ ВИХОВАТЕЛІ ДНЗ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)"ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕЧНОГО ЖИТТЄВОГО ПРОСТОРУ ДИТИНИ В ДОВКІЛЛІ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДІЛИЛИСЬ ДОСВІДОМ ВИХОВАТЕЛІ ДНЗ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)"ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕЧНОГО ЖИТТЄВОГО ПРОСТОРУ ДИТИНИ В ДОВКІЛЛІ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДІЛИЛИСЬ ДОСВІДОМ ВИХОВАТЕЛІ ДНЗ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)"ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕЧНОГО ЖИТТЄВОГО ПРОСТОРУ ДИТИНИ В ДОВКІЛЛІ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДІЛИЛИСЬ ДОСВІДОМ ВИХОВАТЕЛІ ДНЗ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)"ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕЧНОГО ЖИТТЄВОГО ПРОСТОРУ ДИТИНИ В ДОВКІЛЛІ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДІЛИЛИСЬ ДОСВІДОМ ВИХОВАТЕЛІ ДНЗ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)"ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕЧНОГО ЖИТТЄВОГО ПРОСТОРУ ДИТИНИ В ДОВКІЛЛІ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДІЛИЛИСЬ ДОСВІДОМ ВИХОВАТЕЛІ ДНЗ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)
Наверх