Інформація / Устименко Олег
27 гру 2018 06:00
Господині на замітку: Як власноруч приготувати шоколадний торт "Снікерс"
Цей тортик за смаком дійсно нагадує всім відомий однойменний батончик "Снікерс", наповнений смаженим арахісом і вкритий шоколадом.
Інгредієнти:
для тіста:
- 4 яйця,
- 1 склянка борошна,
- 2 ст. ложки порошку какао,
- 6 ст. ложок цукру,
- 10 г ванільного цукру,
- 1 ч. ложка розпушувача,
для начинки:
- 400 г вареного згущеного молока,
- 200 г вершкового масла,
- 200 г арахісу,
- 200 г крекеру,
для глазурі:
- 1 ст. ложка вершкового масла,
- 1 ст. ложка сметани,
- 1 ст. ложка цукру,
- 2 ст. ложка порошку какао,
- 50 г чорного шоколаду.
Приготування:
1. Міксером збий яйця з цукром протягом 15-20 хвилин до однорідної білої маси.
2. Просіяне борошно змішай із какао і розпушувачем і додай до збитих яєць.
3. Перемішай тісто до однорідності.
4. Поклади тісто для торта "Снікерс" у застелену пергаментом і змащену маслом форму, приблизно на 2/3 її висоти, бо бісквіт підніметься в процесі випікання.
5. Відправляй форму з тістом у розігріту до 180°С духовку на 35-40 хвилин. Щоби бісквіт не осів, не відкривай духовку під час приготування. Готовий бісквіт залиш остигати в духовці.
6. Приготуй крем для домашнього торта "Снікерс". Для цього згущене молоко змішай із розм'якшеним вершковим маслом і збий міксером до однорідності.
7. Крекер поламай на невеликі шматочки. Арахіс обсуши на сковороді і теж трохи подрібни. З'єднай згущене молоко з печивом і арахісом і гарненько перемішай.
8. Після того як бісквіт охолов, розріж його вздовж на 3 частини. Перший корж трохи просочи солодкою водою, кавою або молоком. Збери торт "Снікерс", пошарово змащуючи кожен корж начинкою.
9. Дай бісквітам трохи просочитися, а в цей час приготуй шоколадну глазур. З'єднай і розігрій інгредієнти, а потім ретельно перемішай до однорідної маси.
10. Залий торт "Снікерс" шоколадною глазур'ю, дай трохи охолонути і постав на 1 годину в холодильник.
Смачного!
Інгредієнти:
для тіста:
- 4 яйця,
- 1 склянка борошна,
- 2 ст. ложки порошку какао,
- 6 ст. ложок цукру,
- 10 г ванільного цукру,
- 1 ч. ложка розпушувача,
для начинки:
- 400 г вареного згущеного молока,
- 200 г вершкового масла,
- 200 г арахісу,
- 200 г крекеру,
для глазурі:
- 1 ст. ложка вершкового масла,
- 1 ст. ложка сметани,
- 1 ст. ложка цукру,
- 2 ст. ложка порошку какао,
- 50 г чорного шоколаду.
Приготування:
1. Міксером збий яйця з цукром протягом 15-20 хвилин до однорідної білої маси.
2. Просіяне борошно змішай із какао і розпушувачем і додай до збитих яєць.
3. Перемішай тісто до однорідності.
4. Поклади тісто для торта "Снікерс" у застелену пергаментом і змащену маслом форму, приблизно на 2/3 її висоти, бо бісквіт підніметься в процесі випікання.
5. Відправляй форму з тістом у розігріту до 180°С духовку на 35-40 хвилин. Щоби бісквіт не осів, не відкривай духовку під час приготування. Готовий бісквіт залиш остигати в духовці.
6. Приготуй крем для домашнього торта "Снікерс". Для цього згущене молоко змішай із розм'якшеним вершковим маслом і збий міксером до однорідності.
7. Крекер поламай на невеликі шматочки. Арахіс обсуши на сковороді і теж трохи подрібни. З'єднай згущене молоко з печивом і арахісом і гарненько перемішай.
8. Після того як бісквіт охолов, розріж його вздовж на 3 частини. Перший корж трохи просочи солодкою водою, кавою або молоком. Збери торт "Снікерс", пошарово змащуючи кожен корж начинкою.
9. Дай бісквітам трохи просочитися, а в цей час приготуй шоколадну глазур. З'єднай і розігрій інгредієнти, а потім ретельно перемішай до однорідної маси.
10. Залий торт "Снікерс" шоколадною глазур'ю, дай трохи охолонути і постав на 1 годину в холодильник.
Смачного!