Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство / Економіка 19 лис 2016 22:29

СВЯТКОВЕ ВІТАННЯ ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ШКАРБУТИ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА.

СВЯТКОВЕ ВІТАННЯ ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ШКАРБУТИ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА.Дорогі земляки!

В першу чергу я звертаюсь до людей хліборобної праці, до тих, хто пов’язаний з землею, з сільським господарством. 20 листопада Україна відзначатиме День працівників сільського господарства. Прийміть найщиріші вітання з професійним святом та з нагоди завершення сільськогосподарського року, який приніс для багатьох із Вас вагомі здобутки!

На землях сільськогосподарського призначення нашої громади працюють великі акціонерні товариства і малі фермерські господарства, які, кожний по різному виходячи з своїх можливостей, простягають громаді руку допомоги, а найголовніше - вирощують хліб. Основним меценатом соціально-економічного розвитку нашого села тривалий час є ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс» компанії «Фрау Марта» на чолі з новопризначеним директором, депутатом сільської ради Кропивником Ігорем Анатолійовичем. Не можу не згадати добрим словом і Дудник Вікторію Анатоліївну (ТОВ «МТС»), Терещука Сергія Миколайовича (Група компаній «Маїс»), Гречуху Валерія Михайловича (ФГ «Богдан Агро М»), Копієвського Андрія Тимофійовича (ТОВ «Аркоп»), Литвина Сергія Ілліча (ФГ «Ліван Агро») і багато інших.

Ваша праця, служіння землі та найблагороднішій професії - хлібороба й годувальника, залишаються взірцем для багатьох.

Нинішнього року трудівники села, керівники та фахівці господарств, сільськогосподарських організацій, переробних комплексів, фермери доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва району та безпосередньо Мошнівської громади.

Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян. Основою наповнення нашого сільського бюджету є внески від сільськогосподарських виробників за цільове використання нашої хлібородної Мошнівської землі, яку ще рік тому ми, і я в тому числі, захищали від згубних промислових забудов, перекриваючи державні дороги та блокуючи в’їзди на поля.
Заступаючи на посаду Сільського Голови, я обіцяв, що не зраджу своїй батьківській землі і збережу її для хліборобної справи. Тому за рік моєї роботи жодна сотка земель, що використовують наші сільськогосподарські виробники, не втратила свого цільового призначення, активно освоюються раніше запущені землі. Ми, разом з сільськогосподарськими виробниками, наполегливо та свідомо задіюєм різні економічно-правові чинники, що дають нам можливість максимально збільшити надходження до сільського бюджету. Вже за цей рік, скомпонувавши всі можливі джерела надходження до бюджету села, ми з останніх місць серед сільських рад Черкаського району по темпам перевиконання бюджету вийшли на друге в районі після Червоної Слободи, обійшовши такі потужні громади як Будищанська, Руськополянська та ще 20 інших сільських рад, довівши всім, що для того, щоб бути успішною громадою, розбудовуватись і розвиватьсь, необов’язково торгувати своєю землею, здаючи її для цілей, що не пов’язані з хліборобством, вбиваючи її екологічно.

Нам відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але, лише завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванню, досягнення в сільському господарстві є стабільними та мають ознаки економічного росту. Завдяки Вашим зусиллям полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями Ваші ниви, хай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту нашої Мошнівської громади! Хай обходять Вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі!

Зі Святом Вас!
Наверх