Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Культура / Новини освіти 24 гру 2018 10:00

В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)

В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)22 грудня в Мошнiвському сільському Будинку культури відбулося надзвичайно важливе свято - "Посвята першокласників в юнi музиканти".

Цей навчальний рік був дуже щедрим для Мошнiвської музичної школи саме на першачків, адже у святi "Посвята в юнi музиканти" брали участь 22 першокласники, якi виконували на музичних інструментах свої перша твори, співали пісень.

Привітати першокласників прийшли Голова села Мошни Богдан Вікторович Шкарбута та депутат Черкаськoї районної ради Володимир Михайлович Шимановський. Великою радістю став для діток прихід Богдана Вікторовича та Володимира Михайловича , адже всi юнi музиканти отримали солодкi подарунки. Почесні гості не обділили своєю увагою жодного юного музиканта.

Директор школи Вiта Геннадіївна Бойко вручила всім юними музикантам "Дипломи першокласників".

Гордi своєю першою нагородою першачки та їхнi батьки з насолодою слідкували за розвитком сюжетною лiнiї концерту, яка була надзвичайно насиченою та цікавою! Концерт провели Наталія Нечушкiна (керівник вiддiлу фортепіано) та Валентин Алхазов (випускник музичної школи, студент Канівського музичного коледжу). Найяскравiшi номери від старшокласників прозвучали у якості привітання для юних музикантів, а це виступи таких учнів: вокальний ансамбль з піснями "Зима", " Бiла свинка" (викладач Биковець М. А., концертмейстер Нечушкiна Н. В.), Бойко Валерія, Гусiнська Марiя (сопiлка, флейта, викладач Ратушний Д. А.), Чепурний Тимофій (викладач Нечушкiна Л. Д.), сестрички Осадчi Марiйка та Евелiна, Кассем Анна (викладач Нечушкiна Н. В.), Бондаренко Дар'я, Власова Оксана (викладач Биковець М. А.), Воронов Влад (гітара, викладач Савицький Г. I.).

Але найбільшим сюрпризом для глядачів та діток став прихід випускників школи, нині студентів мистецьких закладів, Iванової Алiни та Охрiменко Катерини (студенти Черкаського музичного училища) і Валентина Алхазова та Анжели Диченко (студенти Канiвського музичного училища). Випускники підготували музичнi привітання для всіх присутніх!

Теплою i щирою, творчою та яскравою виявилася "Посвята в юнi музиканти". Це був справжній екзамен та випробовування для тих, хто робить лише першi кроки в музичному свiтi, але ж якi цi першi кроки вдалi!

Колектив музичної школи висловлює щиру подяку небайдужим та щедрим Богдану Вiкторивичу Шкарбутi та Володимиру Михайловичу Шимановському за їхню постійну підтримку у напрямку розвитку культури в нашому краї.
В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУЛАСЯ "ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ" (ФОТО)
Наверх