Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 31 гру 2018 06:00

Актуальні фішки макіяжу: В тренді знову блиск і коричневі губи з 90-х

Актуальні фішки макіяжу: В тренді знову блиск і коричневі губи з 90-хЕксперти розповіли про б'юті-тренди, які будуть актуальні в 2019 році.

У 2019 знову в тренді блиск для губ. Матовість вже набридла, до того ж вона вимагає професійних навичок, оскільки рівно нафарбувати губи матовою помадою дуже складно. Також ця помада відразу ж додає віку і солідності. Блиск набагато простіше у використанні і створює освіжаючий ефект. Найкращі - прозорі або ягідних відтінків. Колір губ може бути або максимально натуральним, або як після поїдання ожини. Головне запам'ятати - ніяких чітких контурів, ніякого олівця для губ.

Актуальними в цьому сезоні також блискучі губи, особливо для святкового макіяжу. Чисте обличчя, тобто «макіяж без макіяжу» і «волога» шкіра в парі з блискучими губами - то що треба. Для того щоб губи заблищали, візьміть стійку помаду кольору металік або стрази або великі блискітки і нанесіть їх поверх помади. Навіть кристали і фольга можуть виконати головну роль. Такий ефектний макіяж губ підійде виключно для урочистих випадків. Погодьтеся, з такими губами буде досить складно їсти і пити, уваги буде хоч відбавляй.

У моду повертаються коричневі губи. Це ностальгія за 90-м і відзвуки «героїнового шику». Зараз коричневий - це новий винний. У цьому тренді залишається актуальною матовість і чіткість контурів. Натуральний макіяж і коричневі губи - і ви на гребені хвилі сучасної моди.

Ще один цікавий тренд 2019 року - все персикове. Насправді це класичний нюдовий макіяж. Він моментально зробить вас красивою без «маски», шар косметики ні в якому разі не повинно бути видно на обличчі. Персиковий нюд дуже освіжає обличчя, створюючи ефект «після відпустки». Він підходить абсолютно всім. Головне - це тіні, рум'яна, помада і блиск для губ теплих, персикових і теракотових тонів. Цю тенденцію абсолютно спокійно можна відкласти до весни, в сезон, коли буде прокидатися природа, вона буде виглядати більш виграшно і доречно, ніж взимку.
Наверх