Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан 26 гру 2018 15:29

"ВСІ ДОРОГИ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ЗВІЛЬНЕНІ ВІД СНІГОВИХ ЗАМЕТІВ", - БОГДАН ШКАРБУТА ПРО ЛІКВІДАЦІЮ НАСЛІДКІВ НЕГОДИ

"ВСІ ДОРОГИ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ЗВІЛЬНЕНІ ВІД СНІГОВИХ ЗАМЕТІВ", - БОГДАН ШКАРБУТА ПРО ЛІКВІДАЦІЮ НАСЛІДКІВ НЕГОДИСтаном на 8 годину ранку з проїздом дорогами села вже не було проблем, а комунальні освітні та громадські заклади працюють без ускладнень в штатному режимі.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Голова села Мошни Богдан Шкарбута.

"Можу 100% ствердити, що Мошни - єдиний на кущі сіл великий населений пункт де всі дороги комунальної власності звільнені від снігових заметів.

Роботи майже не припинялися з учора. Були задіяні 5 одиниць снігоприбиральної техніки. Моя команда спрацювала чітко та злагоджено.

Сільська рада забезпечила роботу пункту обігріву. Працює оперативний штаб, де приймаються для реагування дзвінки та повідомлення жителів громади в зв'язку з надзвичайно складною погодною ситуацією.

Дякую за підтримку та вагому допомогу ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс" (директор І.А. Кропивник) компанії "Фрау Марта", зокрема ген.директору компанії І.О.Павленко за постійну підтримку соц. сфери села, В.А. Дудник (директор ТОВ "Мошнівська МТС"), та депутату Мошнівської сільської ради, лісничому Мошнівського лісництва Роману Козовому."
Наверх