Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Спорт / Спорт відео 29 лис 2016 11:28

Чемпіонат Черкаської області з футзалу. Вища ліга. ФК "Мошни" стартують з поразки.

Чемпіонат Черкаської області з футзалу. Вища ліга. ФК "Мошни" стартують з поразки.З поразки стартувала команда Мошен в Чемпіонаті області серед команд Вищої ліги.

"Мошни" – "Арка" 1:2
Голи: Хрипченко – Лобачов, Зубко
Вилучення: Стрикаль

Як повідомляє "Черкаський спорт", "Арка" сенсаційно обігрує "Мошни". "Мошни" вийшли на гру в статусі фаворита пари. Минулоріч вони програли у фіналі "Хвилі-СУЕМ" і задовольнилися лише срібними медалями. Утім, "Арка" так просто не здалася і поштовхалася з командою з передмістя Черкас. До того ж смугасті створили собі проблеми ще в дебюті протистояння: за фол останньої надіі рефері вилучив Стрикаля. Але срібні призери не скористалися більшістю і забили лише у рівних складах. Хрипченко прорвався правим краєм і вистрілив у дальній кут – 1:0.

У другому таймі забила "Арка". Вітас Лобачов встиг пробити між ніг Зорі Євгена - 1:1. "Мошни" так і не прокинулися, натомість смугасті відкопали в собі віру в позитивний результат і в заключні 10 хвилин забили ще раз. Знову Зоря не встиг звести ноги і був покараний Зубком – 1:2. Останні хвилини – в активі "Мошен". Чорно-зелені пішли в штурм, але не реалізували два 10-тиметрових (удари Божко і Хрипченка прийняв каркас), а остання хвилина у виконанні "Арки" стала "обороною Севастополя", із якою вона впоралася. У підсумку 1:2 – "Арка" здобуває перемогу над одним із фаворитів Вищої ліги.

Наверх