Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Надзвичайні події / Черкаський район. Новини 29 лис 2016 14:37

Суд у справі побиття у грудні минулого року сільського голови с. Яснозір’я Василя Ткаченка перенесли на наступний рік.

Суд у справі побиття у грудні минулого року сільського голови с. Яснозір’я Василя Ткаченка перенесли на наступний рік.Розгляд справи про побиття у грудні минулого року сільського голови с. Яснозір’я Василя Ткаченка перенесли на 11 січня 2017 року.

Усе – через вимогу захисника обвинувачених детальніше ознайомитися із позовною заявою потерпілого, повідомляють Сільські обрії.

Нагадаємо, інцидент трапився посеред білого дня. Двоє кремезних молодиків побили сільського голову в робочому кабінеті. Потерпілому зламали ніс, завдали черепно-мозкової травми і він проходив реабілітацію в обласній лікарні Черкас.

- Захисник обвинувачених заявив, що вивчення моєї позовної заяви займе багато часу та «вивчення додаткової літератури». Суд для цього зробив перерву майже на два місяці, - каже Василь Ткаченко. – Я ж не погодився із висновками судово-медичної експертизи, яка визнала мої побої легкими тілесними ушкодженнями.

Свідки правопорушення вже цього судового засідання були готові підтвердити скоєний правопорушниками злочин. Їх вислухають наступного року. На жаль, сказати, чи це умисно робиться затягування кримінального провадження можна лише за умови наявності декількох таких випадків.
Наверх