Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Здоров'я / Устименко Олег 29 січ 2019 12:00

Улюблені продукти українців крадуть енергію і загальмовують

Улюблені продукти українців крадуть енергію і загальмовуютьМедики визначили, які продукти викликають у людини сонливість і втому.

Серед таких – банани. Вони містять велику кількість магнію, який має здатність заспокоювати людину аж до уповільнення у нього пульсу і кровообігу. У людей, які з'їдають велику кількість бананів, часто спостерігаються загальмованість і сонливість, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Аналогічний вплив на організм людини має і йогурт. До його складу входить триптофан, який активізує вироблення серотоніну і мелатоніну. Останні дію на людину як снодійне.

Зневоднювати організм може і споживання кави. Вживання цього напою призводить до втрати пам'яті і концентрації. Отже, фахівці рекомендують випивати після кави склянку негазованої мінеральної води.

Багатий на мелатонін і вишневий сік. Це робить його напоєм, який варто застосовувати переважно тоді, коли ви не можете заснути. У всіх інших випадках вишневий сік лише спровокує виникнення надмірної тяги до сну.

Якщо ж вам потрібно бути активним протягом всього дня, виключіть зі свого раціону м'ясо в будь-якому вигляді. На його перетравлення організм витрачає багато часу і сил. Тому не дивуйтеся, якщо після "м'ясного" обіду вас потягне відпочити.
Наверх