Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство / Освіта 01 гру 2016 18:49

ЗАХОДИ, ПРИСВЯЧЕНІ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ, ВІДБУЛИСЯ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ.

ЗАХОДИ, ПРИСВЯЧЕНІ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ, ВІДБУЛИСЯ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ.Сьогодні СНІД – одна з найтрагічніших проблем, що виникли перед людством наприкінці ХХ сторіччя.

Та головна проблема навіть не в тому, що Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) офіційно зареєструвала понад 40 мільйонів ВІЛ-інфікованих та 16 мільйонів померлих. Проблема в тому, що ми, як і багато років тому, не хочемо всерйоз сприймати факт, що живемо у світі, в якому існує вірус імунодефіциту людини, і повірити, що проблема СНІДу і його наслідків безпосередньо стосується кожного.

1 грудня – Міжнародний день порозуміння з ВІЛ-інфікованими.

У цей День є можливість більше дізнатись про ВІЛ-інфекцію, щоб втілювати ці знання у практику. Україна продовжує займати одне з провідних місць за темпами зростання епідемії ВІЛ/СНІД. І ці проблеми є не тільки медичними, а головним чином соціальними і духовними.

Акція до Міжнародного Дня порозуміння із ВІЛ – інфікованими у Мошнівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів почалась ще із 29 листопада тренінгом «Стереотипи і упередження» для учнів 8-9-х класів та конкурсу малюнків серед учнів 5- х класів «Маю право на підтримку», які організували і провели соціальний педагог Константинова Леся Миколаївна та Гордієнко Наталія Олександрівна практичний психолог школи.

А от 1 грудня у школі пройшов загальношкільний квест, який підготувала Моісеєва Анжеліка Володимирівна, педагог-організатор разом із учнівським самоврядуванням шкільної країни «Світоч». Кожен учасник виконавши правильно поставлені завдання отримував «Червону стрічку» символ підтримки людей які живуть з ВІЛ.

Знання про дотримання правил безпечної поведінки, методів профілактики ризиків зараження ВІЛ, учні отримали завдяки викладанню курсу «Школа проти СНІДу», який викладає директор школи, Майданік Наталія Вікторівна. Курс впроваджено у школі близько десяти років тому. Усі хто долучився до заходу мали змогу перевірити свої знання із проблеми ВІЛ/СНІДу та дізнатися більше про те, наскільки глобальною є ця проблема в Україні та світі.

Учасниками заходів до Міжнародного Дня порозуміння із ВІЛ – інфікованими у школі стало 105 учнів та 18 учителів.

ЗАХОДИ, ПРИСВЯЧЕНІ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ, ВІДБУЛИСЯ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ.ЗАХОДИ, ПРИСВЯЧЕНІ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ, ВІДБУЛИСЯ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ.ЗАХОДИ, ПРИСВЯЧЕНІ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ, ВІДБУЛИСЯ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ.ЗАХОДИ, ПРИСВЯЧЕНІ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ, ВІДБУЛИСЯ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ.ЗАХОДИ, ПРИСВЯЧЕНІ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ, ВІДБУЛИСЯ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ.ЗАХОДИ, ПРИСВЯЧЕНІ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ, ВІДБУЛИСЯ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ.ЗАХОДИ, ПРИСВЯЧЕНІ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ, ВІДБУЛИСЯ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ.ЗАХОДИ, ПРИСВЯЧЕНІ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ, ВІДБУЛИСЯ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ.ЗАХОДИ, ПРИСВЯЧЕНІ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ, ВІДБУЛИСЯ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ.ЗАХОДИ, ПРИСВЯЧЕНІ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ, ВІДБУЛИСЯ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ.ЗАХОДИ, ПРИСВЯЧЕНІ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ, ВІДБУЛИСЯ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ.ЗАХОДИ, ПРИСВЯЧЕНІ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ, ВІДБУЛИСЯ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ.ЗАХОДИ, ПРИСВЯЧЕНІ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ, ВІДБУЛИСЯ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ.ЗАХОДИ, ПРИСВЯЧЕНІ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ, ВІДБУЛИСЯ В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ.
Наверх