Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Фотоновини / Суспільство / Відео 03 гру 2016 09:22

БОГДАН ШКАРБУТА: "МАЄМО ПЛЕКАТИ ЦЕЙ КВІТНИК, ОГОРТАЮЧИ ТЕПЛОМ І ЛЮБОВ'Ю КОЖНУ КВІТОЧКУ!"

БОГДАН ШКАРБУТА: "МАЄМО ПЛЕКАТИ ЦЕЙ КВІТНИК, ОГОРТАЮЧИ ТЕПЛОМ І ЛЮБОВ'Ю КОЖНУ КВІТОЧКУ!"2 грудня 2016 року напередодні Міжнародного дня інвалідів в приміщенні Черкаського політехнічного технікуму пройшов районний захід для дітей з обмеженими фізичними можливостями, організований Черкаським районним комітетом багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей-інвалідів на чолі з Ніною Вурсіченко.

В заході взяли участь голова районної ради Олексій Собко, заступник голови районної державної адміністрації Петро Коренюк, директор Черкаського політехнічного технікуму Дмитро Галат, помічник Народного депутата України Владислава Голуба Вікторія Ткаченко, гості та батьки дітей.

Долучився до заходу і Мошнівський сільський Голова Богдан Шкарбута, забезпечивши юним мошнівцям безкоштовний проїзд на Свято і потім по домівках, та організувавши подарунки маленьким односельцям.

Під час проведення заходу керівники району спільно з представником Червоного хреста району вручили дітям подарунки. Дітки ласували солодощами, спостерігали концерт дитячих колективів та лялькового театру, та мали змогу прийняти участь в майстер-класах народних ремесел.

Захід пройшов під шквал дитячих оплесків та щасливого дитячого сміху й радості.

"Діти, обмежені певними вадами, як і інші, потребують шоденної, щохвилинної нашої уваги. - зазначив Голова села Мошни Богдан Шкарбута, - Діти - наше майбутнє! А ще кажуть, що діти - це квіти життя! Тож, якщо ми мріємо про квітучу і сильну Україну, ми маємо плекати цей квітник, огортаючи теплом і любов'ю кожну квіточку!"

БОГДАН ШКАРБУТА: "МАЄМО ПЛЕКАТИ ЦЕЙ КВІТНИК, ОГОРТАЮЧИ ТЕПЛОМ І ЛЮБОВ'Ю КОЖНУ КВІТОЧКУ!"БОГДАН ШКАРБУТА: "МАЄМО ПЛЕКАТИ ЦЕЙ КВІТНИК, ОГОРТАЮЧИ ТЕПЛОМ І ЛЮБОВ'Ю КОЖНУ КВІТОЧКУ!"БОГДАН ШКАРБУТА: "МАЄМО ПЛЕКАТИ ЦЕЙ КВІТНИК, ОГОРТАЮЧИ ТЕПЛОМ І ЛЮБОВ'Ю КОЖНУ КВІТОЧКУ!"БОГДАН ШКАРБУТА: "МАЄМО ПЛЕКАТИ ЦЕЙ КВІТНИК, ОГОРТАЮЧИ ТЕПЛОМ І ЛЮБОВ'Ю КОЖНУ КВІТОЧКУ!"БОГДАН ШКАРБУТА: "МАЄМО ПЛЕКАТИ ЦЕЙ КВІТНИК, ОГОРТАЮЧИ ТЕПЛОМ І ЛЮБОВ'Ю КОЖНУ КВІТОЧКУ!"БОГДАН ШКАРБУТА: "МАЄМО ПЛЕКАТИ ЦЕЙ КВІТНИК, ОГОРТАЮЧИ ТЕПЛОМ І ЛЮБОВ'Ю КОЖНУ КВІТОЧКУ!"БОГДАН ШКАРБУТА: "МАЄМО ПЛЕКАТИ ЦЕЙ КВІТНИК, ОГОРТАЮЧИ ТЕПЛОМ І ЛЮБОВ'Ю КОЖНУ КВІТОЧКУ!"БОГДАН ШКАРБУТА: "МАЄМО ПЛЕКАТИ ЦЕЙ КВІТНИК, ОГОРТАЮЧИ ТЕПЛОМ І ЛЮБОВ'Ю КОЖНУ КВІТОЧКУ!"
Наверх